Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnyább' pasik mivel tudják az első benyomást kompenzálni?
Értem ez alatt: Hogyha egy csúnyább arcú lányt látnak azt mondják "csúnya de attól a teste jó" -jó mellek, szép kerek formás fenék-
Egy lány mikor mond ilyet egy fiúról?
X faktort nézed? Na ott az a csúcs srác benne, nevét nem tudom. Ő elég csúnya, de akkora arc és olyan jópofa, hogy bárhova elmennék vele :D
Szerintem a csúnyácsak arcot (megjegyzem ez elég relatív) a tökéletes test nem kompenzálja. Humor és kisugárzás annál inkább. De ezt sem lehet erőltetni, ha mentalitásban nem ilyen az illető, akkor az erőlködéstől csak nevetséges lesz.
Nekem a karakteres, nagyorrú, mások szerint kifejezetten "csúnya" arcú fiúk jönnek be. Embere válogatja.
Amúgy stílussal, humorral, műveltséggel.
Most épp a külsőről beszélek, azzal hogyan tudja korrigálni az ember a dolgokat, de úgy látom csak rendes lányok válaszolnak :D
Egyébként egyet értek, a belső érték legyen szép!
Ha egy fiú kedves,előzékeny,intelligens,nálam egy jó pont.Legyen humora,kisugárzása,érdekelje,amit mondok.Ennyi.
Figyelj,én ismerek egy pasit,nem egy Adonisz.Viszont ha mindketten függetlenek lennénk,én nem gondolkodnék,a karjaiba omoljak-e... :-) Olyan dumája,személyisége, és kisugárzása van,hogy az valami hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!