Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell aggódnom emiatt?
Párom elment egy nevesebb koncertre másik városba. 3 kollégájával ment, így összesen 4en voltak. Vitt fél liter pálinkát és sört is. Másnap délelőtt jött haza és elmondása szerint semmire nem emlékszik, mert nagyon be volt rúgva, de a pálinkából csak 1 kupicát ivott. De mikor haza jött a Pálinkás flaska üres volt és nem tudja hogy történt. A koncerten elég sokan voltak. A kollégái együtt maradtak (elég messze a színpadtól), de a párom lement a színpad elé tombolni.
Nekem nem mond semmit csak, hogy nem emlékszik semmire, mert annyira berúgott és csak nevetett ezen.(Amúgy Rammstein koncerten volt)
Nem két forint volt a jegy, de ha ilyen nívós koncertre megyek akkor nem iszom magam addig a szintig, hogy ne tudjam mi történt.
Nem kell aggódnod, én is ìgy szoktam csinálni, olyan szinten berúgok, hogy már tőmondatokban is csak nehezen tudok kommunikálni, így nem lehet senkivel megismerkedni ilyen bulikon.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!