Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Nos a történet 2-3évre nyúlik vissza mikor is megismertem a jelenlegi páromat, én az elején egyáltalán nem gondoltam volna, hogy lesz bármi komoly, épp egy nagyon új munkahelyen dolgoztam, előtte pedig segédápolóként dolgoztam sokáig, vágyam volt tovább tanulni, hogy ápoló legyek, ehhez először érettségit kell tennem.

Hazudtam neki, hogy érettségim és szakmám van. Ő is egészségügyi dolgozó, adminisztrációs területen, így nem akartam virtuálisan se beégni előtte, hogy én csak egy segédápoló vagyok... Aztán folyton halogattam, hogy most még nem mondhatom el, majd később stb...

Egy éve lesz szeptemberben, hogy összeköltöztünk, ehhez ott kellett hagynom az előző munkahelyemet, nem tudtam volna bejárni innen.Dolgoztam egy ideig egy multinal, de 2 hónapja megszűnt , lejárt a próbaidő és nem kellettem. Nagyon sok sikertelen állásinterjún vagyok túl,kezdek besokallni.

A környékünkön rengeteg kórház van, lenne ott munkám.

Viszont rettegek elmondani, a családja is úgy tudja, hogy nővér vagyok... félek, hogy csalódni fog bennem és elhagy.

Viszont igaz nem hatalmas fizetésért cserébe ott lenne biztos munkám.

Hogy miért nem tűnt fel neki, hogy ámbár sok a környéken a kórház és mégsem megyek oda dolgozni? Előadtam egy történetet miszerint, nem éri meg az egészségügyben dolgozni, rájöttem, hogy csalódtam a szakmában... és nem szeretnék többet kórházban dolgozni.

Ti mit tennétek a helyemben? Tudom előbb utóbb úgyis kiderül és el kell mondanom...de nagyon nehéz és szégyellem magam. Igazából az elején kis hazugságnak indult és túlságosan belevittem magam ebbe .. és halogattam, hogy elmondjam.

Köszönöm,ha ítélkezés nélkül elolvasod .

júl. 23. 16:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Legalább elkezdted már az érettségit?
júl. 23. 17:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Közös kasszán vagyunk, úgyhogy értelem szerűen kiderülne sajnos.

Persze értem és köszönöm szépen.

Az is eszembe jutott, hogy elkezdek egy kórházban dolgozni és az első fizetés alkalmával elmondom neki.

Annál tovább úgyse tudnám titkolni

júl. 23. 17:49
 13/14 A kérdező kommentje:

Az érettségit egyszer már estin elkezdtem, végül nem fejeztem be sajnos az akkori munkahelyem mellett lehetetlen volt, amikor lett volna lehetőségem pedig nem fejeztem be.

Mert nagyképű voltam..." Én majd anélkül is viszem valamire" hát mostmár tudom, hogy egyáltalán nem.

júl. 23. 17:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne húzd az időt tovább. Ha nem mondod el ma/holnap akkor nem fogod soha és majd másnak fog eljárni a szája.
júl. 23. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!