Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem a párom, de nem kívánom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a párom, de nem kívánom?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán kívánom a szexet is eleve. Mit lehet ez ellen tenni? Vagy ne erőltessem? Hogy vitatkoztunk miatta, csak még annyira sem...

31/n

júl. 22. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, kicsit korábban viselkedtél, cselekedtél úgy, hogy az étvágyad meghaladta az, amiben részed volt.
júl. 22. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ideje vagytok együtt?

Voltam hasonlo szituaciban. Nagyon szerettem,becsültem a parom. Jol kijöttünk, voltak közös programok. De testileg nem kivantam. Azt hittem ilyen beallitottsau vagyok, hogy egyszerüen elvagyok nelküle.

Eltünk egymas mellett hosszu evekig. Heti 1-2x volt együttlet. Ugy voltam vele, addig "kibirom"

Sajnos - mas okok miatt veget ert a kapcsolat, amit a mai napig sajnalok. Es sokaig gyaszoltam, magamba fordultam.

Majd megismerkedtem egy masik ferfivel, akivel mikor talalkoztunk, szinte egymasnak ugrottunk. Annyira vagytam ra, a testere is, hogy hozzaerjek, hogy Ö is megsimogasson, megcsokoljon. Hihetetlenül müködött a kemia. 4 Evig voltunk együtt, es az utolso evben is ugyan ugy langolt a tüz.

júl. 22. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor már nincs nagyon miről beszélni mondhatni volt idő rá inkább változtass .
júl. 22. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálam krónikus nőgyógyászati betegség volt a frigiditás oka. Olyan gyógyszert kellett szednem, ami lenyomta a libidót :/ a férjemet így ismertem már meg, ő megértő volt, és nyíltan beszéltünk erről. Határozottan többször kívánt, mint ami az én igényem lett volna, ám mivel így is tudtam, hogy sokat visszavesz magából a kedvemért, igyekeztem kedvére tenni, és "erőltettem". Igazából nekem ez tényleg hormonális volt, azaz nem kívántam, de ha benne voltam, élveztem. Őt nyilván bántotta, hogy nekem ez nem őszinte reakcióm felé, de volt köztünk annyi érzelem és gyengédség, hogy abszolut nem éltem meg ezt rosszul. Olyan, mint amikor nem vagy éhes: attól még lehet finom az étel :)

Később aztán lejöttem a gyógyszerről, és azóta teljes fordulat, mostanában már ő kér pihinapot 😆

júl. 22. 16:07
 5/6 A kérdező kommentje:

1, nem igazán 😅

A normális válaszokat köszönöm.

júl. 22. 16:45
 6/6 A kérdező kommentje:
2es: lassan 1 éve.
júl. 22. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!