Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem esetén ti elmondanátok az illetőnek, hogy mit éreztek?
Akármilyenek is legyenek a körülmények, akármi is történjen.
Mert én hiába tudom, hogy ha bevallanék neki mindent, akkor talán mindennek vége lenne, beleértve a barátságunkat, már egyre kevésbé bírom magamban tartani.
höh én még így sem mondom el, hogy tudom ő is érez valamit. mondjuk ha talán beszélőviszonyban lennénk elmondanám de az a helyzet, hogy sosem beszéltünk még. csak látásból ismerem, de már így is többet tudok róla mint azokról, akikkel lehetőségem van beszélni. és tudom, hogy már nincs barátnője/ő is jelezte-hűű ez de hülyén hangzik:D/, de még így is nehéz oda menni hozzá, hogy: helló-szija.
pedig nagyon szeretném, de gyáva kukac vagyok :$:(
L/16
15:37
Így viszont nem tudod magad sehogysem túltenni rajta.. ha barátok vagytok, az csak neked fáj.
Bár igaz, hogy engem is pontosan ez tart vissza attól, hogy bevalljam neki.
Ha osztálytársad, akkor nehezebb a helyzet nyilván, de szerintem léphetnél valamit. Még ha nem is vallanál be neki mindent, közeledhetnél felé valahogyan.
Vagy felejtsd el.. ez a két lehetőséged van szerintem.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!