Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randizás, szerelem, ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás, szerelem, ezek kimaradtak nekem, most már ne kezdjek bele, ugye?

Figyelt kérdés
Ma gondolkodtam és nem tudom miért, de sosem volt rá igényem, naponta néztem egy +18 videót és le volt tudva az igény. Meg nekem 14 éves korom óta nem nött a nemi szervem és még emlékszem, hogy mondtam neki " te sosem leszel másban, bocsi " eddig tartottam is. Plusz valahogy kedvem sincsen semmihez, egyedül a szüleim beszélik a fejbe, hogy kéne csaj, én már külön élek egyedül, mosok, főzök, takarítok és számítógépen játszok ennyi az életem, de valahogy , valamiért azt érzem sok -sok minden kimaradt, nincs részeg sztorim, nincs első csók, kedves szavak idegentől, még külföldön sem voltam, és csak egyszer Budapesten. Ha kérdezik kollégák, hogy "van nöd" mindig mondom az igazat, folyamatosan kérdezik " d0gtál már?" erre is az igazat mondom, és kinevetnek. Ebből gondolom, hogy biztos kellene változtatni, de mi van ha valakibe szerelmes leszek? Aztán Őt meg nem érdekli amit szeretnék és megzuhanok aztán hülyeséget csinálok.

#Párkapcsolati téma
júl. 20. 23:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy kettő nővel írtam eddig. Úgy maradt , mert utálom ha nem kérdeznek, csak én kérdezek. 10 kérdésem volt feléjük egyik 1 alkalommal a másik 3 alkalommal kérdezett, erre inkább írtam, hogy " megyek aludni szia" ennek 5 illetve 1 éve.
júl. 20. 23:55
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg sok mindenből kimaradtal, de ha nincs igenyed változtatni, akkor hiába akarsz barátnőt, sosem lesz. Nem fogja senki elviselni azt, hogy ott van melletted, te meg a játékot tolod a számítógépen.
júl. 21. 07:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Szeretnél kapcsolatot? Vágysz arra hogy szerelmes legyél? Vannak erre irányuló gondolataid, fantáziáid? Mert ha nem, akkor fölöslegesen ne kínozd magad valami olyan dologgal, amit nem akarsz és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit várnak el tőled. De ha igen, akkor meg teljesen nyugodtan vágj bele.

Elkezdeni mindent nagyon nehéz. Az egész randizás egy csomag kínos tapasztalatszerzés, amikor rájössz, hogy mire vágysz egy kapcsolatban. De a rossz (néha vicces) ne vegyék el a kedved, ezek hozzá tartoznak ahhoz, hogy megtanuld azt amire szükséged van, illetve az ezzel kapcsolatos skilleket. Ilyen szempontból olyan mint egy számítógépes játék, ahol sok játékórát kell beletenned a fejlődésbe, illetve hogy eredményeid legyenek, csapatod legyen, stb. (attól függően, hogy mit játszol).

(Sőt bennem felmerült, hogy ha ez az érdeklődési köröd akkor talán eleve egy gamer lányt kellene keresned, vele biztosan gyorsabban megtalálnád a közös hangot.)

Meggondolni magad bármikor lehet, lehet hogy a randizgatás után rájössz, hogy erre neked nincsen igényed. Vagy hogy most semmilyen szinten nincsen kedved, de évek múlva talán mégis lesz majd. A társkeresésbe belekezdeni pedig - főleg napjainkban - mindig lehetséges, folyamatosan lehet. Azzal sincsen baj, ha nincsen erre igényed, mind mások vagyunk és ez rendben van, ha jól érezzük magunkat úgy, ahogy vagyunk.

júl. 21. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
júl. 25. 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!