Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak erzesei inirantam?
Szeretok vagyunk. Azt mondta nem szerelmes belém de szeret. Sokat olelgetjuk egymást és nem csak 1-2 órára találkozunk hanem van h 1 fel napra. Szoktunk egymással is aludni. Meg segítjük egymást ha kell. Szokta mondani h sokat gondol rémes nem csak a szex miatt.
Én ugygondolom valamit érez irántam mert nem lógnak velem max csak 1-2 órát. Meg akkor nem gondolná rám csak szexuális értelemben.
Tuti nem hazudik mert én is hasonlóan érzek. Nem vagyok szerelmes de szeretem és jól esik ha1 egész napra is találkozunk még én isgondolok rá. Úgyhogy szeri tem ez 1 létező dolog. Csak nemtudom milyen érzelmek ezek
Biztosan kötődik hozzád,a szexhez is szükséges azért némi gyengédség,ezàltal intim közelségbe kerülhettek egymással.
Viszont nem akar tőled semmi komolyat.Ezt vagy elfogadod vagy menekülsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!