Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/14 A kérdező kommentje:
Megnyitottad?
júl. 19. 00:04
3/14 anonim válasza:
Meg és megértem, hogy miért érzik ezt szükségesnek.
5/14 anonim válasza:
Én ugyan nem Badoo-zok, de semmilyen más oldalon se zavarna, ha leellenőrzik a nevem, mivel nem vagyok büntetett előéletű. Sőt, ez egy plusz biztonságot ad mindenkinek. Neked ez miért gond?
6/14 anonim válasza:
Egyszer egy lány akivel randiztam Tinderrol mutatta hogy korábban milyen üzeneteket kapott, háát gec... Azt hiszem ha lány lennék annyira nem bánnám hogy van ilyen vizsgálat.
7/14 A kérdező kommentje:
Ja ha nektek nem fontos a személyi szabadság jogaitok el kell venni tőletek!
amúgy egy szaros kis társkeresőnek semmi köze személyi adatokhoz !!
júl. 19. 01:06
8/14 anonim válasza:
Teljesen jogosan szeretnék tudni, hogy aki regisztrál, az büntetett előéletű-e, hiszen ez egy nem elhanyagolható tényező. Így is jobban meg kéne szűrni az ilyen oldalakat, annyi bolond használja őket.
9/14 anonim válasza:
Miben akadályozza, vagy sérti a személyi szabadság jogainat az, ha megtudják, hogy nem vagyok büntetett előéletű? Ezt ol tudja a munkáltatóm is, mert kellett erkölcsi bizonyítványt leadnom. Akkor sem akadtam fönn a kérésen.
10/14 anonim válasza:
Mi bátyámmal esténéként simán lejárunk portyázni és van hogy összeütközésbe is kerülünk a hatóságokkal. Viszont ennek nincs nyoma és úgy is vagyok vele, hogy ez nem is kell senkinek tudnia. Gondolom a randikon sem ez a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!