Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Változott a pasitok a későbbir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változott a pasitok a későbbirk során hogy beszéljen arról ha megsértődött?

Figyelt kérdés

Nagy nehezen kiszedtem a páromból, hogy miért volt bunkó mostanság. Kiderült, hogy megbántottam. De nem mondaná el, inkább a bunkózása ami feltűnt. Nem mondta meg nyiltan, de ki lehetett következtetni abból ahogy és amit mondott, hogy sértőnek vett ezt-azt.

Nektek a későbbiek során jobban megnyílt ilyen téren?

Friss a kapcsolatunk, egyelőre még nehezen nyit felém.

júl. 18. 10:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Hogy lehet olyannal kapcsolatban, akivel nem mer nyitni? A lábát gondolom nyitogatja, azon nem pironkodik.

A párodon múlik, hogy mennyire hajlandó fejlődni.

júl. 18. 10:30
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem volt bele írva, hogy nő, ne legyél már ennyire hülye.

Amúgy aki ezzel játszik, azt úgy kibsznám, mint macskát szrni. Tudod kivel csinálja ezt. Túl rövid az élet, hogy ilyen hülyék vegyék el az életkedvet.

júl. 18. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

"Nem volt bele írva, hogy nő, ne legyél már ennyire hülye."

Ezt nem értem, mire írod, de a kérdés 3. szavát olvasd el.

júl. 18. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen volt már olyan pasim akivel első honapokban minden meseszerű volt soha semmi baja nem volt nem mondott ellent semmiben meg mintha titkolozott is volna azzal hogy nem a valodi arcát mutatja(mivel akik kihasználnak is ilyenek hogy nem őszinték nekik minden jo csak tedd szét a lábad)

És mivel már 3 hónaposak voltunk eléggé kezdett zavarni is hogy még mindig álarcokat tart fent. (És hát más ismerós csajrol is engem kerdezgetett..)

Igy aztán mikor kirobbant az első veszekedésunk, akkor aztán hullott már le álarca.

Kiderult hogy féltékeny utálja ha festem a hajam meg minek kell valtoztatnom hol copfba hol igy hol ugy minek kell más nő lennem mindig miert nem tudok egy szolid barna sminktelen nem miniszoknyás nő lenni(akit a kutya se vesz észre), (ha stilust is váltottam vmi sportos trikos bőgatyás barna csajra akkor is belémállt), ez mellett ő meg állandoan flörtölt mellettem talonokat gyártott inkorrekt volt de mindenkinek a saját szuleimnek is!!azt adta elő en vagyok a r.banc aki öltözködni se tud pasikra mosolyog(társaságban nem mosolyoghattam..), a hulye szuleim meg el is hitték hogy én cseszek el egy rendes jóembert!!

Agyon terrorizált évekig köpködött rám gunyolt a saját kisebbségi komplexusai miatt. Engem lenyomva alázva akarta magát többnek érezni.

Na nálunk ez volt a csend mögött amiket lenyelt az elején...

júl. 18. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Első randin ebből az egészből tudod mi látszódott csak meg? Hogy egyszer megkérdezte te miért vagy szőke? Mondtam valamit es ennyi volt az egész csak. Azután utazgatások haverok családi bemutatások szerelem hiányzom velem akar járni élni és jött ez a meseszerű rész.
júl. 18. 11:16
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

"És mivel már 3 hónaposak voltunk"

Nem tudom, hogy képesek az emberek manapság ismerkedni. MÁR 3 hónaposak. Az simán MÉG, de... mindegy.

júl. 18. 11:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Még azoknál akik találkoznak kéthetente 1 szer

Azért abban a 3 hónapba még egy atomháboru is beleférne.

Van akikkel 1 év alatt se történik semmi másokkal meg 3 honap alatt annyi minden ami másoknál 5 év alatt.

Az idő relatív.

júl. 18. 11:48
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Ugy kezdődött amugy hogy 1.randi után azonnal írt. És már poénos volt az is mert pont az történt vele hatafelé menet amiről beszéltunk.

Aztán megbeszéltuk hogy csinalunk közösen halászlét(én ötletem volt hogy ne csak szex legyen mert igy indult csak) nála én amit vettem halászlékockát otthagytam véletlen a kosarban este meg azzal fogadott hogy napkozben talált egy halászlékockát egy kosárban és ezt jelnek vette hogy valoban csináljunk jó az ötletem:D

Ennek ellenére akadozott az egész, így én sz.rtam bele kimentem kulfoldre táncolni hogy jo lesz ez a pasi akkor arra ha néha hétvégente itthon vagyok vagy valami. Igazábol lemondtam az egészrol mondtam en kimegyek befejeztem kvázi ezt a "szerencsétlenkedest" egyutt csak masképp megfogalmazva.

A tavkapcsolat viszint egyre forróbb lett hiányoztam aztán kinlódott is így egyszer azzal fogadott hogy meddig akarok még kint lenni meddig tervezem magam anyagilag összeszedni mi a cél mert neki a tavkapcs nem megy idegileg, vagy legyen teljesen vége, vagy legyek itthon és együtt mindent kapcsolatban. Rambízza hogy en mit szeretnék. Igy megbeszéltünk 1 hónapot hogy azt még ledolgozom akkor kint aztán elhelyezkedem itthon.(igazábol akkor még tengtem lengtem csak a nagyvilágban sulik duploma végeztével azt se tudtam mi az az élet tokmindegy volt hol élek itt ott vagy az eszaki sarkon )

És amikor hazajöttem akkortól szamitottuk a kapcsolatunk kezdetét csak.

Aztán be akart mutatni a szuleinek de mélyvízbe olyan partin ahol az egész rokonság de még azok párjai is ott lesznek. Na ettől en görcsóltem nem akartam de mist a szuleivel szemben is tiszteletlenség lett volna meghivást elutasitani nagy volt a nyomás.

És amikor aznap elkezdett esni az eső és hívott a párom hogy lefújva, hát én sikítozva ugráltam az ágyon örömömben, hogy van isten!🤣

Később már oldottabb voltam a párommal is a kapcsolatban is később már szivesen mentem. Erre kiderult hogy a tesoja az altalános suliból a chrushom akire tapadtam...hát nem mondott semmit. De én sem. Megtartottuk magunknak azt a sztorit mindketten kimondatlanul is, de teljesen udvarias normális volt velem a tesoja is. A szülei is minden ment flottul. Meserész. Kozben kiderult a párom is rajzolt annio meg en is megtalálta nálam a "munkáim" el volt hűlve, nála meg bekeretezve is van és lett egy közös festményunk is skiccelt ill vázlat női férfi alak hungarocellre és beleszúrtam az akkori egyik bizsu szines ékszerem a csaj fülébe és az lógott az ágyunk felett:)

Aztán elhelyezkedtem itthon valami lotifuti meloban amibol elege lett kérte hogy legyen normalis munkám vagy úgy mellesleg kidob..na azt az amokfitást amit levágtam akkor mentem ügyvédekhez jogászokhoz mindenféle cégtáblán hivatali bírósági nedegyekben hivogattam mindenféle magasabb kaliberű helyet merthát nem jó a lótifuti meló a páromnak(pedasszisztensi eladói kisegito munkák..) így el is kezdtem ügyvédeknél dolgozni eleinte később már külker cégnél tolmácsként és pü-i előadóként meg stb.

Ott meg ismét féltékeny lett meg 90%-ban a gyártórészen férfiak vannak igy állandóam virágokat kuldott be hogy lássa mindenki hogy le vagyok"stoppolva", és időközben mentem át a barna szolid stylba is az első balhék miatt. Es kb így telt el az első 3 honap. Akkormár együtt is éltünk.

júl. 18. 12:13
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Meg tud változni, ha meg akar, ha nem akar változni, akkor add fel, mert nem fog.
júl. 18. 12:21
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
*de előtte letettem a telefont sajnálkozva mikor közölte hogy esik, a kitörő örömteli sikítozást nem hallotta utána..
júl. 18. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!