Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, csajok,engem miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, csajok,engem miért nem mutat be?

Figyelt kérdés
Exemmel barátságban maradtunk, de sokáig se veled se nélküledben voltunk. Lett egy barátnője, akinél úgy vigyáz mint a tűzre, nehogy összefussunk. Most lehet azért mert nekem elmondta, hogy csak azért kérte már meg a kezét,mert nyaggata a nő. De ez nem is lényeges. Én is kapcsolatban vagyok és a párom felajánlotta, hogy segít neki a kocsiját ( párjáé, de az exem használta) megcsinálni. Képes volt inkább 2 bukott műszaki után kivonatni. Csak azért érdekes, mert van egy közös ismerősünk, neki szintén jó barátja, ( csak randiztak, de lehet vele is ilyen se vele se nélküle dologban van ) ,akinek a nőt bemutatta. Amúgy én is így ismertem meg ezt a barátnőt. Tudom, hogy ő kicsit erőszakos meg tényleg haverok mert hát láttam... De velem még ilyen. Költözni is segített, csak időre menni kellett, nehogy rájöjjön az asszony. Jó a barátságunk de nem értem.
júl. 17. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem érted. Azt szeretnéd, ha ide leírnánk, hogy azért csinalja ezt, mert meg odavan erted. De igazából te vagy oda érte, és nem tetszik neked, hogy elveszi a mostani nőjét. Így aztán nem is nagyon akarja neked bemutatni, mert tudja, hogy nem lennél vele túl kedves. De azért még talonban tart teged, szeretőnek jó leszel.

Szerintem ezt te is tudod.

júl. 17. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem se mutogatnak be exeknek mivel tekintettel vannak rám hogy ugyse lennénk öribarik. Meg nem is akarják a kapcsolatba az exeiket belehozni, külön szigetre van téve a magánélet meg a baráti.
júl. 17. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem lehet ezen érteni? Inkább tisztelned kéne a másik nőt és a jelenlegi párodat annyira, hogy nem mászol bele ennyire az ex életébe, hiszen már ex. Nem azt mondom, hogy köszönés nélkül menj el mellette az utcán, de ez nagyon sok.
júl. 17. 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Miért nem őt kérdezed meg? Most mi itt minek tippelgessünk?

De ha ragaszkodsz hozzá, lehetséges opciók (nyilván így ismeretlenül nagyon hasznosak lesznek):

1: jobban nézel ki mint az új nő, és nem akarja hogy lásson téged mert akkor szekálni fogja a csaj

2: Fél, hogy mondasz a csajnak valamit, amivel lejáratod vagy félreérthető helyzetbe hozod

3: a csaj féltékeny és nem tolerálja hogy a csávó exszel barátkozzon

júl. 17. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ő már túl van rajtad, miközben te még nem. Szerintem teljesen természetes, hogy valaki nem mutatja be az összes exet az aktuális párjának. Miért akarod, hogy bemutasson?
júl. 17. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már! Nekem is mondta már az exem, hogy csak azért vette feleségül a párját, mert 30 felett már nem akart várni másra és gyereket akart, de én voltam élete szerelme. Elküldtem a fenébe. Nem csak azért, mert így tartottam helyesnek, hanem mert tiszteltem annyira a másik nőt, hogy nem mentem bele egy ilyen számára megalázó beszélgetésbe, hanem leráztam, utána pedig letiltottam.

Neked hízik a májad ettől a helyzettől és élvezed, hogy az ex még valamilyen szinten kapcsolódik hozzád, ahelyett, hogy tiszteletben tartanád a jelenlegi barátnőjét és a kapcsolatukat.

júl. 17. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek mutasson be? A múltja része vagy, csak te ragadsz rá, meg halsz meg érte.
júl. 17. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ebbem a részben teljesen elvesztettem a fonalat, ki kicsoda:

"Én is kapcsolatban vagyok és a párom felajánlotta, hogy segít neki a kocsiját ( párjáé, de az exem használta) megcsinálni. Képes volt inkább 2 bukott műszaki után kivonatni. Csak azért érdekes, mert van egy közös ismerősünk, neki szintén jó barátja, ( csak randiztak, de lehet vele is ilyen se vele se nélküle dologban van ) ,akinek a nőt bemutatta. Amúgy én is így ismertem meg ezt a barátnőt. Tudom, hogy ő kicsit erőszakos meg tényleg haverok mert hát láttam..."

Hány szereplő van? 6? 7?

júl. 17. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Mert jelentéktelen vagy számára.

Te minek foglalkozol vele?

júl. 18. 07:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!