Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szokták mutatni a szeretetüket a mai tizenéves vagány fiúk?
ugy értem hogy egy olyan fajta srác aki aszt hiszi magáról hogy mien vagány meg háát prsze vagány is és össze jön egy lányal és beleszeret abba a lányba.
akkor kimutatja hogy szereti a lányt vagy nem nagyon?
De erre Én is kiváncsi vagyok, úgyhogy válaszoljatok!:D
És szerintem nincs benne semmi gáz, hogy valaki szerelmes:) Úgyhogy ha tényleg így éreznek, a tizenéves vagány fiúk is kimutathatnák...nem ciki, ha nem csak a szex miatt vagy a csajjal.:P
Amúgy engem régebben "kinézett" magának egy vagány srác, és msn-en kérdezte meg azt is, hogy járunk-e, szóval ha valaki tényleg "vagány srác", akkor legyen bátorsága megszólítani egy csajt...
Hát... Én pont 16 éves srácról beszélek... Ritka az olyan menő, vagány srác, aki mondani fogja neked, hogy "Szeretlek!". Max a cselekedeteiből veheted ki, hogy mit érez.[Szokták mondani: nem az számít, amit mondanak, hanem amit tesznek.:D] Később majd, mikor érettebb lesz Ő is és a kapcsolat is, akkor (biztos) mondani is fogja szerintem.:)
De amúgy nem csak a vagány srácok nem mondják ki, mit éreznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!