Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire vágytok egy visszafogott fiúra?
Visszafogott alatt azt értem, hogy nem járok el bulizni (kivétel persze mindig lehet), általában nem iszom, csak alkalmanként, akkor is leginkább mértékkel (persze rúgtam már be). Egy szó mint száz, nem élek kicsapongó életet, céltudatos vagyok; és inkább komoly, mint komolytalan alak.
Az utóbbi időben viszont nem nagyon vettem észre, hogy mutatkozott volna bármelyik csaj részéről igény egy ilyesféle fiú iránt, és kicsit elbizonytalanodtam, hogy mennyire vonzó tulajdonságok ezek egy értelmesebb lány szemében. Azt mindig is cáfoltam, és be is fogom bizonyítani, hogy nem vagyok egy unalmas monoton alak, igenis szeretnék valami romantikus, érzelemmel teli, normális kapcsolatot, amiben nagyon is figyelmes lennék a párom igényeire.
A kérdésem tehát: kicsapongó életet élő (pia- és csajhabzsoló) pasik vs. visszafogott pasik?
Hm, lányok? :)
Örülök, hogy szerinted valóban vannak olyan bulik, amik normálisabbak az én felfogásom szerint, kár, hogy eddig csak rossz tapasztalataim voltak (ne érts félre, meggyőztél, hogy akadnak normálisabbak is)
Pontosan azt próbáltam megfogalmazni a kérdésemben, hogy nem vagyok az az unalmas alak, csak én valahogy máshogyan tudnám elképzelni a pörgős életet, nemcsak buliban gondolkodom.
Ettől függetlenül nem vetlek meg azért, mert szeretnél egy kicsit élni (a te felfogásod szerinti módon), nekem más a felfogásom, szerintem máshogyan is lehet élvezni az életet, nemcsak bulikkal. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan lány, aki szintén nem csak buliban gondolkodik, aki értékeli valamire a magamfajta ritkaságot.
Próbálok valamiféle középutat találni, ami sajnos elég nehéz.
Attól is függ, hogy milyen buliba mész. Ha csöves pankok közé, akkor ott nem valószínű, hogy olyan lányt találsz, akire te gondolsz.
Lehet, hogy olyan baráti társaságra lenne szükséged, ahol nem a bevitt pia mennyisége számít.
Szóval lehet, hogy "visszafogottabb" buliba kéne menned.
" jogi egyetemre járok"
Váo, ki nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!