Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy idősebb nőnek mi tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősebb nőnek mi tetszik egy fiatalabb fiúban/férfiben?

Figyelt kérdés
ugye azt mondják, hogy a férfiaknak leginkább a külső számít egy nőben, amíg a nőknek meg inkább egy férfinek az egzisztenciája, férfias viselkedése a helyzetekben, stb. ezért nem olyan meglepő, hogy egy csomó huszonéves nőnek van 35-40 éves társa. de pl egy 30 éves nőnek mi tetszhet meg egy huszonévesben? nekem mindig a nálam idősebb nők tetszettek, és úgy veszem észre mostanában, hogy én is inkább a nálam idősebbeknek tetszem. pl most egy 29 éves nővel ismerkedem, nem tudom hogy kialakulhat e komolyabb, de tetszem neki abban biztos vagyok. pár napja a burgerkingben kajáltam, és leült velem szembe egy kb 35-40 éves nő, ès elég sokszor rám pillantott, amikor meg ránéztem, akkor meg hosszan megnézett. 21 éves vagyok, lehet 1-2 évvel idősebbnek nézhetem ki a mai huszonéveseknél, de 25-30-nak azért biztos hogy nem nézne senki. edzek, hetente járok fodrászhoz, az öltözködésemre is mindig figyelek, szóval az sem lehet, hogy valami olyan stílusom lenne ami miatt idősebbnek néznek vagy ilyesmi. dolgozom, nem keresek rosszul, sokan 50 évesen nem keresnek többet vagy ennyit sem, de nincs saját ingatlanom meg luxus autóm. de láttam pár példàt, hogy 30 éves nő egy 20-éves fiúval van együtt, és a fiúnak a megjelenése sem túl férfias. egy ilyenben mi fogja meg a nőt? aki ismer ilyet, tudna mesélni róla? leginkább ez a korosztàly érdekelne, hogy 30 éves nő, huszonéves fiú. mert más nyilván pl egy 40 éves nő, és egy 30 éves féfi.
2024. júl. 13. 04:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kisugárzás!
2024. júl. 13. 05:35
 2/14 A kérdező kommentje:
akkor lehetséges az, hogy nem tudja megmagyarázni miért, de szerelmet érez egy nála fiatalabb irànt, még ha nem is tudnà neki megadni azt amit egy vele egykorú?
2024. júl. 13. 06:00
 3/14 anonim ***** válasza:
66%

Jobban néznek ki. Nem kopaszodnak, nem ráncosak, általában (még) kevésbbé túlsúlyosak, nincsenek még tele megrögzött szokásokkal, komplexusokkal.

(fél éve voltam egy esküvőn, ahol menyasszony 3 évvel volt idősebb. Huszonévesek).

2024. júl. 13. 06:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Hogy fiatalabb!
2024. júl. 13. 06:40
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

Mi tetszik?

Nincs orrszőr, fülszőr, nyakszőr, hónaljszag,pisaszag,seggszag, kopaszság,dörmögés, borotválatlanság,gombás köröm,zsíros haj, zabálás és TV előtt punnyadás,aztán horkolva és fingva alvás.

A fiatalok zöme ápolt,ad magára .

És agyilag is !

2024. júl. 13. 07:07
 6/14 anonim ***** válasza:
48%
Még szerelmes tipusok
2024. júl. 13. 07:09
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

“Mi tetszik?

Nincs orrszőr, fülszőr, nyakszőr, hónaljszag,pisaszag,seggszag, kopaszság,dörmögés, borotválatlanság,gombás köröm,zsíros haj, zabálás és TV előtt punnyadás,aztán horkolva és fingva alvás.

A fiatalok zöme ápolt,ad magára .

És agyilag is !“

Alomvilagban elsz..

2024. júl. 13. 07:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem pont zavar, ha én vagyok az idősebb. 45 éves vagyok, másutt tartok az életben, mint egy 30 éves. Azt gondolom, hogy fontos az, hogy egy kapcsolatban ugyanott legyünk fejben: munka, nagyobb gyerek, stb
2024. júl. 13. 07:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, igen, lehet szerelmes. Nem kell ugyanott tartani az életben.

Különbözőek vagyunk! Még párkapcsolati preferenciáinkat tekintve is. Nincs olyan téma, amiben mindenki egyetért.

2024. júl. 13. 08:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Ami az egyik kapcsolatban tokeletesen mukodik az a masikban mar konfliktust szulhet es gyors szakitashoz vezethet.
2024. júl. 13. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!