Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt női incelek is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt női incelek is?

Figyelt kérdés
Aki női incel az jelezzen, és írja le miért lett incel.
2024. júl. 12. 23:45
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Incel nem úgy valaki, hogy mások nem akarnak tőle semmit? Tehát involuntary nem lehetsz saját döntésből.
2024. júl. 12. 23:53
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
1. nem feltétlenül a saját döntése miatt lesz valaki incel, és ezt ugyanúgy le lehet írni
2024. júl. 13. 00:21
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Az a femcel
2024. júl. 13. 01:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Nincs okyan szó hogy femcel. 🤦‍♂️
2024. júl. 13. 01:36
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
2024. júl. 13. 02:24
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
De a femcelben hol az involuntary? Megint ellopnak valamit a nőktől. Miért kell femezni. Incelek lehetnek nők és férfiak.
2024. júl. 13. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

🙋🏻‍♀️

A férfi incel miért lett incel? Na, ugyanezért a nő is.

Nyilván nem a pszicho- és spirituális maszlagok miatt, amikkel jönni szoktak a nagyon "okos" megmondók, hanem a KÜLSŐ ↔️ GENETIKA miatt. A felmenőink idején gondolkodás és ész nélkül szaporodott az is, akinek nem kellett volna, ennek levét isszuk most mi, nő és férfi incelek. Ez a kor már nem tolerálja a rosszabb adottságokat, a selejtséget.

Én a nagyszüleimig visszamenőleg ismerem a felmenőimet, a négyből !egynek sem! lett volna szabad világra jönnie. Na most ehhez képest még jó érzékkel össze is álltak, csináltak 2-2 újabb "csodát", ebből 3 szintén szaporodott, egyedül anyám bátyja nem tudott, az ő selejtségének részét képezi pl. az impotencia is. Ezek után el lehet képzelni, milyen "jól" sikerültem én... Apai ágról a lány unokatestvéremnek qrva nagy mákja volt, mert ő a saját apai ágáról jobb anyagot kapott, ennek köszönhetően nem lett femcel, és nem csak szar, vonzalommentes, egymással beérős, jobb híján ráfanyalodós, kínlódós kapcsolatra volt esélye. Ennyin múlik...

(33N, tehát nem takony kis fiatalka, akinek illúziói vannak, fogalma viszont nem sok arról, hogyan működnek ezek a dolgok valójában...)

2024. júl. 13. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Évek óta nem voltam pasival. Egyáltalán nem hiányzik, egyszerűen nem éri meg. A szex meg méginkább nem hiányzik pedig az utolsó partnerem egy isten volt az ágyban és mindig szerettem a szexet. De tökéletesen megfelel az is hogy kielégítem magam. Persze néha vágyom a szerelemre, de nem vagyok kétségbe esve. Az sem érdekel ha többé nem lesz senkim. :D
2024. júl. 13. 11:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Az első pár kommentelő mit értetlenkedik?
2024. júl. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!