Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt női incelek is?
🙋🏻♀️
A férfi incel miért lett incel? Na, ugyanezért a nő is.
Nyilván nem a pszicho- és spirituális maszlagok miatt, amikkel jönni szoktak a nagyon "okos" megmondók, hanem a KÜLSŐ ↔️ GENETIKA miatt. A felmenőink idején gondolkodás és ész nélkül szaporodott az is, akinek nem kellett volna, ennek levét isszuk most mi, nő és férfi incelek. Ez a kor már nem tolerálja a rosszabb adottságokat, a selejtséget.
Én a nagyszüleimig visszamenőleg ismerem a felmenőimet, a négyből !egynek sem! lett volna szabad világra jönnie. Na most ehhez képest még jó érzékkel össze is álltak, csináltak 2-2 újabb "csodát", ebből 3 szintén szaporodott, egyedül anyám bátyja nem tudott, az ő selejtségének részét képezi pl. az impotencia is. Ezek után el lehet képzelni, milyen "jól" sikerültem én... Apai ágról a lány unokatestvéremnek qrva nagy mákja volt, mert ő a saját apai ágáról jobb anyagot kapott, ennek köszönhetően nem lett femcel, és nem csak szar, vonzalommentes, egymással beérős, jobb híján ráfanyalodós, kínlódós kapcsolatra volt esélye. Ennyin múlik...
(33N, tehát nem takony kis fiatalka, akinek illúziói vannak, fogalma viszont nem sok arról, hogyan működnek ezek a dolgok valójában...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!