Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hiába dugok egy nőt, nem érzek semmit, másnapra kb. el is felejtem, mitől lehet?
Szpás milyen? Azt érzed?
Kívánom, hogy találj olyat, aki azért megmozgat érzelmileg is :)
Ezt neked kell tudnod. Ha bűntudatod van emiatt, akkor igen, hátrány.
Ha zavar, mit gondolnak mások, akkor igen, hátrány.
Én nem tekintenék egy ilyen esetet hátránynak, mert nem akarok komoly kapcsolatot, és egyáltalán nem érdekel mas véleménye, tehát nekem nem lenne hátrány.
Hajaj.
Még az lett volna a tippem, hogy valahol másnál jársz, más személyt szeretsz, ezzel a lánnyal meg feledtetni próbálod.
Hagyd a szexet kicsit, próbálkozz életmódváltással. Vega vagy paleolit étkezés néhány hétig, mozgás... Koncentrálj valami másra, utána a szex is jobb lesz szerintem!
Ez a lány nem jó hatással van rád, ha az előző partnerei is ezt mondták rá.
Ha tudnák sokan, hogy energetikailag mennyi mindent átveszünk szex közben a másik embertől akkor sokan megválogatnák, hogy kit engednek magukba.
Ha több nőnél is ezt érzed akkor nálad van amit dolgozni kell magadon, ha csak ennél az illetőnél akkor ajánlatos jó messzire elkerülni a negativ sugárzását ami kihat rád szexuálisan akár a munkára egyéb életterületekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!