Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiként hiába dugok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hiába dugok egy nőt, nem érzek semmit, másnapra kb. el is felejtem, mitől lehet?

Figyelt kérdés
2024. júl. 12. 08:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szpás milyen? Azt érzed?

Kívánom, hogy találj olyat, aki azért megmozgat érzelmileg is :)

2024. júl. 12. 09:26
 12/18 A kérdező kommentje:
Merevedés van, bejön a személyisége vagy valami rajta. Aztán mikor tolom nincs inger vagy alig. Kicsit egykedvu is vagyok. Utóbbi években nem érzek se örömöt se szomorúságot. De ez szerintem inkább apátia. A fizikai résznél meg volt amikor gumi nélkül se éreztem (a lány elmondása szerint előző partnere is ezt mondta neki), másnál meg tág vagy a gumi lehet, vagy valami. Kiverem azt érzem, bár azt sem annyira, mint régen.
2024. júl. 12. 09:29
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
#12 Ez alapján inkább érzelmi, mint fizikai problémád van. Keress fel egy szakembert. A feleségemnél depresszió miatt volt hasonló helyzet.
2024. júl. 12. 09:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell tudnod. Ha bűntudatod van emiatt, akkor igen, hátrány.

Ha zavar, mit gondolnak mások, akkor igen, hátrány.

Én nem tekintenék egy ilyen esetet hátránynak, mert nem akarok komoly kapcsolatot, és egyáltalán nem érdekel mas véleménye, tehát nekem nem lenne hátrány.

2024. júl. 12. 09:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Hajaj.

Még az lett volna a tippem, hogy valahol másnál jársz, más személyt szeretsz, ezzel a lánnyal meg feledtetni próbálod.

Hagyd a szexet kicsit, próbálkozz életmódváltással. Vega vagy paleolit étkezés néhány hétig, mozgás... Koncentrálj valami másra, utána a szex is jobb lesz szerintem!

2024. júl. 12. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez a lány nem jó hatással van rád, ha az előző partnerei is ezt mondták rá.

Ha tudnák sokan, hogy energetikailag mennyi mindent átveszünk szex közben a másik embertől akkor sokan megválogatnák, hogy kit engednek magukba.

Ha több nőnél is ezt érzed akkor nálad van amit dolgozni kell magadon, ha csak ennél az illetőnél akkor ajánlatos jó messzire elkerülni a negativ sugárzását ami kihat rád szexuálisan akár a munkára egyéb életterületekre.

2024. júl. 12. 10:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyetertek 16ossal.. keress egy masik lanyt, akit kepes vagy megszeretni.
2024. júl. 12. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet hiányzik neked a szerelem, az igazi vágy valaki iránt, vagy sok a recska.
2024. júl. 12. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!