Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiként hiába dugok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hiába dugok egy nőt, nem érzek semmit, másnapra kb. el is felejtem, mitől lehet?

Figyelt kérdés
júl. 12. 08:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem értem. Mégis mit kellene érezned másnap ha csak dugásról van szó?
júl. 12. 08:56
 2/18 A kérdező kommentje:
Fizikailag nem érzek semmit.
júl. 12. 08:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert emberileg nem fogott meg. Akit kedvelsz emberileg is, azzal szívesen találkozgatsz rendszeresen is vagy akár kapcsolatot is el tudsz képzelni vele. Nekem nőként is volt olyan kalandom, ami totál felejthető volt.
júl. 12. 08:58
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
#2 ezt hogy érted? Szex közben nem érzel semmit?
júl. 12. 08:58
 5/18 A kérdező kommentje:
4: Igen.
júl. 12. 08:59
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Tág a csaj.. dobd ki, keress jó kis szüket 🤩
júl. 12. 09:08
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Vagy a csaj tág, vagy a f@rkad kis szar.
júl. 12. 09:12
 8/18 A kérdező kommentje:
Nagy a farkam, akkor a csaj lesz tág, vagy az érzelem hiányzik. Vagy a gumi veszi el.
júl. 12. 09:17
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
Mármint merevedésed van, megy az aktus és fizikailag nem érzed magát a szexet? Hogy létezik, hogy megmarad akkor a merevedésed? Valami itt nem stimmel. Mellesleg ha nagy a péniszed nincs az a tág vagina, ami túl tág lenne...
júl. 12. 09:20
 10/18 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már tág, ha nagy a péniszed. 4 gyerek szülése után se tágulna ki annyira, hogy egy nagy pénisszel ne érezz benne semmit. Szerintem a gumi lehet az oka vagy valami más.
júl. 12. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!