Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan hiszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan hiszik rengetegen azt, hogy járnak?

Figyelt kérdés

A az egyik legjobb barátnőmről van szó.

Neki a legjobb barátja egy fiú, nevezzünk "X" -nek.

Ő és X osztálytársak. Év elején mindenki úgy ült ahogy akart(a legtöbben lány-lány, fiú-fiú párosításban) kivéve ők, mert egymás mellé ültek. Minden szünetben együtt lógnak, sétálnak ketten, mindenben támogatják egymást.

Akármi történik, kiállnak a másikért, ha kell, a saját kárukon is. Mindíg együtt mennek haza, meg mindenhová.

Állandóan sms-eznek, telefonálnak.

Mikor találkoznak, a 3 puszi az alap, meg van ilyen saját köszönésük is. Néha meg is ölelik egymást.

A lényeg, hogy rengengetegen kavarnak, azt terjesztik, hogy járnak. (meg a lány eddigi összes pasija féltékeny volt X-re, de ez fordítva is igaz.)

Szerintetek jogosan hiszik azt, hogy járnak?

amúgy mind a ketten 14 évesek.

2010. okt. 31. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak nem elég érettek ahhoz, hogy elfogadjanak egy-fiú lány barátságot :)
2010. okt. 31. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem is jogosan hiszik, ha 14 éves fejjel gondolkodom én is. de mivel nem 14 vagyok, ezért úgy gondolom, a fiú-lány barátság is teljesen normális dolog. nekem is volt gimiben egy nagyon jó fiúbarátom, akivel elképzelni sem tudtam volna semmi egyebet, soha nem is gondoltam ilyesmire. szóval szerintem sem értik mmeg az efféle kapcsolatot. 22 éves fejjel most így vélekedem erről :)
2010. okt. 31. 18:03
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :D

jaa, igazatok lehet, hogy szimplán csak nem értik meg a fiú-lány barátságot.

Régen féltem, hogy a sok kavarás miatt tönkre megy a barátságuk, de úgy látszik kibírja, mert rengeteg nagyon durva kavarást átéltek már :D

2010. okt. 31. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hadd találjam ki: te vagy a lány.
2010. nov. 4. 17:23
 5/8 A kérdező kommentje:

nem.

mint már írtam a lány barátnője vagyok

2010. nov. 4. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:

erre mondok durvábbat. nekem a legjobb barátome gy lengyel fiú.:D mivel nemértjük a másik nyelvét, muszáj angolul beszélnünk, de még igy is 100%osan megértjük és támogatjuk mellesleg imádjuk egymást,d e mivel mindketten tudjuk hogy ebből szerelem nem lehetne, ezért is vagyunk már nagyonrégóta barátok.:P szoval. ránk is hitték hogy járunk szoval rájuk [barátnődre és a barátjára] szintén simán hihetnék. :D

14/L

2010. nov. 4. 18:52
 7/8 A kérdező kommentje:

ahaa.értem.:)

és köszönöm.

2010. nov. 4. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Ki nem szarja le ki mit gondol a másikról???

Mert én például k*rvára leszarom, hogy k*baszottul sok hülyeség terjed rólam, hogy szadista meg rasszista vagyok, mert kicsit megigazítottam egy gyerek fejét.(rasszistának azért mondanak mert a csávesz ugye gádzsó volt)

2010. nov. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!