Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan hiszik rengetegen azt, hogy járnak?
A az egyik legjobb barátnőmről van szó.
Neki a legjobb barátja egy fiú, nevezzünk "X" -nek.
Ő és X osztálytársak. Év elején mindenki úgy ült ahogy akart(a legtöbben lány-lány, fiú-fiú párosításban) kivéve ők, mert egymás mellé ültek. Minden szünetben együtt lógnak, sétálnak ketten, mindenben támogatják egymást.
Akármi történik, kiállnak a másikért, ha kell, a saját kárukon is. Mindíg együtt mennek haza, meg mindenhová.
Állandóan sms-eznek, telefonálnak.
Mikor találkoznak, a 3 puszi az alap, meg van ilyen saját köszönésük is. Néha meg is ölelik egymást.
A lényeg, hogy rengengetegen kavarnak, azt terjesztik, hogy járnak. (meg a lány eddigi összes pasija féltékeny volt X-re, de ez fordítva is igaz.)
Szerintetek jogosan hiszik azt, hogy járnak?
amúgy mind a ketten 14 évesek.
Köszi a válaszokat :D
jaa, igazatok lehet, hogy szimplán csak nem értik meg a fiú-lány barátságot.
Régen féltem, hogy a sok kavarás miatt tönkre megy a barátságuk, de úgy látszik kibírja, mert rengeteg nagyon durva kavarást átéltek már :D
nem.
mint már írtam a lány barátnője vagyok
erre mondok durvábbat. nekem a legjobb barátome gy lengyel fiú.:D mivel nemértjük a másik nyelvét, muszáj angolul beszélnünk, de még igy is 100%osan megértjük és támogatjuk mellesleg imádjuk egymást,d e mivel mindketten tudjuk hogy ebből szerelem nem lehetne, ezért is vagyunk már nagyonrégóta barátok.:P szoval. ránk is hitték hogy járunk szoval rájuk [barátnődre és a barátjára] szintén simán hihetnék. :D
14/L
ahaa.értem.:)
és köszönöm.
Ki nem szarja le ki mit gondol a másikról???
Mert én például k*rvára leszarom, hogy k*baszottul sok hülyeség terjed rólam, hogy szadista meg rasszista vagyok, mert kicsit megigazítottam egy gyerek fejét.(rasszistának azért mondanak mert a csávesz ugye gádzsó volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!