Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszahozható-e a tűz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahozható-e a tűz egy laposdó kapcsolatba?

Figyelt kérdés

20-as éveink végén járunk 3 és fél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, ő a legjobb barátom.

Viszont a részemről azt érzem kezd elmúlni a szerelem😣 amit nagyon nem szeretnék.

Kicsit beszippantott minket a szürke hétköznap.. a szexuális életünk sem ragyogó eléggé ritka és egyhangú.

Én vagyok a női fél ezt párszor már mondtam neki akkor 1-2 hét változás aztán minden ugyanolyan.

Történt még egy olyan eset, hogy elkezdtem vonzódni egy másik férfi iránt… amitől totál kivagyok. Sosem láttam meg mellette mást.. egy kvzóban dolgozom ez a srác sokat jár be ráadásul tőlem majd 10 évvel fiatalabb😳 addig flörtölt velem, hogy elkezdtem rá férfiként tekinteni… ami miatt eszméletlenül szégyellem magam és nagyon bánt, mert én nem akarok mást a páromon kívül…. De akaratomon kívül is elég sokat van a fejemben ez a kis srác.. nem akarom, nekem a párom a lelkitársam!😢

Kérlek ha valaki volt hasonló cipőben adjon tanácsot!

2024. júl. 9. 15:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Én vagyok a női fél ezt párszor már mondtam neki akkor 1-2 hét változás aztán minden ugyanolyan."

Szerintem így, hogy 1-2 hétig tart a varázs, változás már azt jelenti, hogy nem kéne együtt maradni. De te tudod.

2024. júl. 9. 18:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Újításokkal igen.
2024. júl. 9. 19:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!