Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszahozható-e a tűz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahozható-e a tűz egy laposdó kapcsolatba?

Figyelt kérdés

20-as éveink végén járunk 3 és fél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, ő a legjobb barátom.

Viszont a részemről azt érzem kezd elmúlni a szerelem😣 amit nagyon nem szeretnék.

Kicsit beszippantott minket a szürke hétköznap.. a szexuális életünk sem ragyogó eléggé ritka és egyhangú.

Én vagyok a női fél ezt párszor már mondtam neki akkor 1-2 hét változás aztán minden ugyanolyan.

Történt még egy olyan eset, hogy elkezdtem vonzódni egy másik férfi iránt… amitől totál kivagyok. Sosem láttam meg mellette mást.. egy kvzóban dolgozom ez a srác sokat jár be ráadásul tőlem majd 10 évvel fiatalabb😳 addig flörtölt velem, hogy elkezdtem rá férfiként tekinteni… ami miatt eszméletlenül szégyellem magam és nagyon bánt, mert én nem akarok mást a páromon kívül…. De akaratomon kívül is elég sokat van a fejemben ez a kis srác.. nem akarom, nekem a párom a lelkitársam!😢

Kérlek ha valaki volt hasonló cipőben adjon tanácsot!

2024. júl. 9. 15:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak ha mindketten komolyan elhatározzátok magatokat és tesztek érte. Voltam ilyen helyzetben, teljesen egyedül voltam ezzel a problémával, a barátomat látszólag nem érdekelte, neki minden jó volt. Az nem elég, ha csak az egyik próbálkozik.
2024. júl. 9. 16:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne csak a párodtól várd a csodát, ez 2 emberes dolog..
2024. júl. 9. 16:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem mert már próbálkoztatok és nem változott semmi. Nem ő neked a nagy Ő. Ha az lenne mással nem álltál volna le flörtölni. Amúgy az a fiú csak meghúzna és te is csak pótlékként tekintesz rá. Hiányzik neked a pezsgés és mivel rád akaszkodott így rá vetíted ki. Hiába csinál a párod bármit neked az kevés lesz már mert te újból más fiúkkal akarsz isemrkedni, keverni, szexelni. Kinőtted a kapcsolatot, ki akarod magad élni. Ne próbáld megcsalni fizikailag elég baj, hogy érzelmileg csalod. Szépen szakíts, ne légy féreg! Nincs mit.
2024. júl. 9. 16:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy csak meghúzna. Nem szeretnék vele semmi kontaktot.

Nem akarom őt elveszíteni arra gondoltam, hogy elmondok neki mindent őszintén aztán meglátjuk, hogy mire jutunk.😔

2024. júl. 9. 17:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezzel akarod kicait felfűteni, felpörgetni a kapcsolatot?🤣
2024. júl. 9. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Hiába mondasz el neki akármit nem fog működni azok után sem a kapcsolat. Nem tudom minek erőlködsz fölöslegesen. Ha ő lenne neked az Igazi akkor boldog lennél, úszkálnátok a szerelemben, vágyban. Nem kéne feldobni a kapcsolatot egyáltalán. Ne légy már kapcsolatfüggő, se makacs a nagy semmire. Engedd el ezt a kapcsolatot végre.
2024. júl. 9. 18:00
 7/12 Carragher_x ***** válasza:
70%

"Nem ő neked a nagy Ő."

Nem létezik nagy Ő, ezt minden felnőtt tudja, akinek valaha volt normális párkapcsolata :) Egy kapcsolat elhatározás kérdése, és ahhoz, hogy jól működjön, rengeteget kell érte dolgozni, rengeteget kell vele foglalkozni. Nincs olyan pár, akivel ez megspórolható, aki ezt állítja és holmi nagy ő idea mögé bújva akarja kiváltani ezt a munkát, az simán csak hazudik, saját magának is.

2024. júl. 9. 18:09
 8/12 Carragher_x ***** válasza:
50%
Kérdésre válaszolva: visszahozható, csak tenni kell érte mindkét oldalról. Igyekezni kell megtörni a monotóniát, új dolgokat kipróbálva, új közös élményeket szerezve és erőfeszítéseket téve egymás felé. A srác említését én kihagynám, ne egy harmadik fél legyen a katalizátora a változtatásnak, hanem ti egymásért.
2024. júl. 9. 18:13
 9/12 anonim ***** válasza:

#7:

De igenis létezik nagy Ő. Csak mivel nem mindenkinek van így okoskodik, hogy senkinek nincs. Egyébként a nagy Ő nem azt jelenti, hogy viták, nehézségek nem lennének, de akkor is oda lennétek egymásért és nem kellene mondogatni a másiknak, hogy tegyél már többet bele a kapcsolatba mert szó nélkül megtenné. Aki a nagy Ő-vel van együtt az tudja miről "beszélek".

2024. júl. 9. 18:17
 10/12 Carragher_x ***** válasza:
69%

Akinek meg volt már hosszabb kapcsolata és a véleményének alapja nem az amerikai filmes romkom nyáladzás, az meg azt tudja, hogy én miről beszélek :)

2024. júl. 9. 18:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!