Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ti is elhíztatok/megcsúnyultatok miután összeköltöztetek a párotokkal?
Mi számit normalisnak együttélés során?
Úgy érzem nincs akaratom vagy szavam, mindig az van amit a barátom akar. Ami általában tespedés a kanapén és kajálás.
Tudom, hogy mondhatnék nemet a sok édessegre pl. de lehetetlen amikor valaki ott majszol mellettem.
Én mindig is tevékeny voltam, most nincs kedvem semmihez.
Egészsegteleül élünk.
Én szeretek korán lefeküdni és korán kelni, a barátom viszont pont az ellentétem, és engem is rávesz erre az életstilusra, hogy hajnal 2-kor még nézünk valami sorozatot, de nekem ez nem jó. Utálom ezt.
Valahogy az egesz nem jó.
Szeretem a barátomat, de úgy érzem elvesztettem önmagam, az egykor mindig aktiv és pozitiv lányból egy tespedő, lusta, unalmas disznó lett.
Gyűlölök későn kelni pl. mert úgy érzem elvesztegetem a napomat, mégis van, hogy délben gurulunk ki az ágyból.
Nekem ez nagyon sz*r, de a barátom ilyen, neki ez jó.
Mit lehet ilyenkor tenni? Próbaltam vele beszélni, de nem igazán ért meg?
Kedves 11
Nagyon irigyellek, ugyanis én 30 évsen néha azt érzem higy elkényelmesedtem. Páromnak megfelelk így teljes mértékben, de azért nem árt ha bekeadok egy kis pluszt. Ő a kormoket, sminket nem szívleli, valahigy máshogy kellene többet beleadnom.
Gondoltam már futásra, edzésre, de sajnos mivel nincs gondom a kilókkal, belustultam. Pedig nem lenne rossz ha laposabb hasam lenne. 165 cm vagyok,53kg, de a hájacska a hasamra megy. Néha ha kicicomázom magam, sokkal jobban érzem magam, de ez ritka.
Én alacsonyabb vagyok az 53 kilohoz, biztos hogy kerekebb vagyok nálad.
Nekem van köröm, szoli, magassarkú
Mindig is volt és lesz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!