Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Ti is elhíztatok/m...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ti is elhíztatok/megcsúnyultatok miután összeköltöztetek a párotokkal?

Figyelt kérdés

Mi számit normalisnak együttélés során?

Úgy érzem nincs akaratom vagy szavam, mindig az van amit a barátom akar. Ami általában tespedés a kanapén és kajálás.

Tudom, hogy mondhatnék nemet a sok édessegre pl. de lehetetlen amikor valaki ott majszol mellettem.

Én mindig is tevékeny voltam, most nincs kedvem semmihez.

Egészsegteleül élünk.

Én szeretek korán lefeküdni és korán kelni, a barátom viszont pont az ellentétem, és engem is rávesz erre az életstilusra, hogy hajnal 2-kor még nézünk valami sorozatot, de nekem ez nem jó. Utálom ezt.

Valahogy az egesz nem jó.

Szeretem a barátomat, de úgy érzem elvesztettem önmagam, az egykor mindig aktiv és pozitiv lányból egy tespedő, lusta, unalmas disznó lett.

Gyűlölök későn kelni pl. mert úgy érzem elvesztegetem a napomat, mégis van, hogy délben gurulunk ki az ágyból.

Nekem ez nagyon sz*r, de a barátom ilyen, neki ez jó.

Mit lehet ilyenkor tenni? Próbaltam vele beszélni, de nem igazán ért meg?

2024. júl. 6. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Abszolút nem, sőt, pedig 48 vagyok. Most is 53 kg és fodrász, kozmetikus, köröm, igyekszem adni magamra, hogy a férjemnek tetsszek. Jó, elsősorban magam miatt csinálom, de nyilván jó, ha nem egy zsíroshajú dagadt satrafa várja otthon, kitérdelt mackóban. Nagyobb kedvvel jön haza.
2024. júl. 8. 09:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves 11

Nagyon irigyellek, ugyanis én 30 évsen néha azt érzem higy elkényelmesedtem. Páromnak megfelelk így teljes mértékben, de azért nem árt ha bekeadok egy kis pluszt. Ő a kormoket, sminket nem szívleli, valahigy máshogy kellene többet beleadnom.

Gondoltam már futásra, edzésre, de sajnos mivel nincs gondom a kilókkal, belustultam. Pedig nem lenne rossz ha laposabb hasam lenne. 165 cm vagyok,53kg, de a hájacska a hasamra megy. Néha ha kicicomázom magam, sokkal jobban érzem magam, de ez ritka.

2024. júl. 10. 17:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Én alacsonyabb vagyok az 53 kilohoz, biztos hogy kerekebb vagyok nálad.

Nekem van köröm, szoli, magassarkú

Mindig is volt és lesz is.

2024. júl. 10. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!