Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha ismeri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha ismeri apámat, ráadásul még jóban is vannak?

Figyelt kérdés

Kb 3 éve tetszik egy srác, de ezelőtt nem sokat beszélgettünk. Rövid ideig apám munkatársa volt és összehaverkodtak. 3 éve járt is nálunk, mikor apám autóját javították. Akkoriban 17 éves voltam, ő pedig 28, de akkor csak pár szót beszélgettünk amikor ittvolt, azt sem négyszemközt.

Most 3 évvel később véletlenül összefutottunk egy buliban, de látszólag már nem emlkézett rám. Ennek ellenére jól elbeszélgettünk, és meg is csókolt. Ezután szóba került a munka, és akkor esett le neki, hogy apám haverja. Ekkor hirtelen teljesen megváltozott, és távolságtartó lett, nem sokkal később haza is ment.

Apám nagyon kedveli őt, dícsérte is a háta mögött, hogy milyen becsületes gyerek és jó szakember. A 11 év korkülönbség ellenére biztos vagyok benne, hogy apa örülne neki ha összejönnénk.

2024. júl. 6. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Na mondjuk ezért, mert olyan kis fiatal vagy, hogy még ezt se érted, hogy mitől érzi ezt... nincs elég életismereted, ő sokkal idősebb.

Senki nem mondta, hogy össze akar jönni veled - meglehet, ez pont egy ilyen kínos dolog, hogy te már ezen morfondírozol, ő meg csak dugni akart aznap este...

2024. júl. 6. 09:55
 2/3 anonim ***** válasza:
És apád annak is örülne, ha a haverja pont az ő lányát nézné ki egy éjszakás kalandra?
2024. júl. 6. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves és szerény srác, nem az a nagydumás kamuzós csajozógép fajta. Nem is ő jött oda hozzám beszélgetni, hanem én keveredtem oda. Fel sem merült bennem, hogy ő csak egyéjszakásra gondolt.
2024. júl. 6. 11:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!