Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért gondolják azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért gondolják azt hogy a férfiak gondolatolvasók?

Figyelt kérdés
Hogy ki kellene találniuk minden gondolataikat, és aszerint cselekedni...
2024. júl. 6. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem az amerikai romkom filmek miatt. Ezekben a férfi fél szavakból is kitalálja, hogy mire vágyik a nő.
2024. júl. 6. 09:11
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Nem gondolják, elvárják 😁
2024. júl. 6. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Nőként mondom, ez nem mindenkire igaz! A férfiak az egyenes beszédet szeretik, konkrétan megfogalmazva, mit akarsz, igazuk is van, utálják a burkolt utalgatásokat, célzásokat! Az emberi kapcsolatok 80%-a azért megy tönkre, mert a kommunikáció nem megfelelő, az emberek sokszor képtelenek őszinték lenni egymással, sokszor csak ennyi hiányzik.
2024. júl. 6. 09:15
 4/8 A kérdező kommentje:
#3, de ha őszinték lennének meg azért mennének tönkre, nem?
2024. júl. 6. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Két érett ember esetében nem hiszem, ha az őszinteség ellenére tönkremegy akkor nem illenek össze.
2024. júl. 6. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

A történelem folyamán így alakult. Korábban pl. a szexualitás tabu volt, az meg főleg, hogy a nő is élvez(het)i. Az volt a köztudatban, hogy ha a férfi megtetszik a nőnek és kiállja a 7 próbát (képletesen értem), akkor a nő megajándékozza a férfit azzal, hogy szexel vele. Ja és hogy a nőnek ez nem jó, sőt rossz és amolyan áldozat féleség. Persze az akkori férfiak és nők sem voltak hülyék, tudták mi hogyan működik, csak épp nem beszéltek róla. Még a párok sem. Nem azért nem volt pl. BDSM, mert igény nem volt rá, csak nem volt neve. A nő ráadásul nem mondhatta ki azt, hogy gyere Pista és szeretném ha olyat "szeretkeznénk", hogy még a szomszédba is mozogjanak a csillárok, hanem megpróbált utalni rá úgy, hogy az ne legyen teljesen egyértelmű, de benne legyen az értelmezésben ez is. Aztán a férfi ha vette a lapot és jól is értette, akkor minden oké, ha nem, akkor így jártak.

De ugyanez volt jellemző a szexualitáson kívül kb. az összes férfi-nő kapcsolatra is. A nő nem ment oda a férfihoz azzal, hogy tetszik neki, inkább próbált állandóan látótérben lenni, felhívni magára a figyelmet.

Ma már elvileg lehetne egyenes beszéd a két nem között, de sok nő a mai napig ragaszkodik ehhez a virágnyelvhez. Van aki tradíciók miatt, van aki úgy gondolja, hogy azzal kiadná magát és lépéshátrányba kerülne a kapcsolatban és még tucatnyi más oka is lehet.

2024. júl. 6. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem azt várom, hogy a "férfiak" legyenek gondolatolvasók, hanem a párom. A legtöbb nő ezt "várja el". Elvárásnak hívni azért túlzás, mert ha valakivel együtt élsz, akkor kitapasztalod a kedveit, hangulatait.

Mikor a szüleiddel éltél, kitapasztaltad, hogy mikor cseszték fel a munkában, és inkább vársz egy fél órát, míg zaklatod baromságokkal, ha van tesód, dettó, de még a kutyádon is látnod kéne, hogy szarnia kell.

Ha idegenekről van szó, akkor nem gondolatolvasást vár el senki, hanem mindenki magából indul ki, és azt hiszi, ugyanúgy reagálna a helyében, mint ő.

2024. júl. 6. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok az összes nő nevében beszélni... nekem olyankor szokott "ilyenem" lenni, amikor úgy érzem, hogy ismerhetne már eléggé a párom ahhoz, hogy valami, amit csinál vagy nem csinál, ahogyan viselkedik, ahogyan beszélt, az zavar, és akkor várjuk ki, hogy észreveszi-e. De bizonyos esetekben azért megmagyarázom magamnak, hogy oké, ismer, de azért azt akkor sem kell elvárni, hogy minden érzésemet, gondolatomat tudja, meg lehet rossz napja neki is, meggondolatlanságból elkövetett figyelmetlensége. Van olyan eset is, amikor szerintem egyértelmű, hogy bunkó volt, mert már 7x elmondtam neki vmit, és dafke nem azt csinálja, amit illene / ami nekem jó lenne (komolyan, előző kapcsolatomban legalább 5-6x leültem, és elmagyaráztam neki, hogy voltam nőgyógyásznál és kiderült, hogy PCOS-em van, ami miatt nem ehetek cukrot... és rendre megsértődött, hogy ő hozott nekem Milka csokit meg tescós fánkot, és én azt nem eszem meg, meg milyen szar már, hogy én azt már nem szeretem)... de ilyenkor rájöttem, tényleg az a célravezető dolog, hogy elmondom neki még egyszer, picit emeltebb hangot vagy ha már nagyon tele van a tököm, akkor üvöltve, hogy miért nem érti meg. Mert ha csak csendben duzzogok, akkor még annyira sem gondol bele.
2024. júl. 8. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!