Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen egy nő nőies?
Egész életemben sportos, fiús jellem voltam. Szeretnék egy bomba csaj lenni.
Szeretnék nőies, stílusos lenni.
Hogyan csináljam?
A nőiesség s azzal járó finom motorikus mozdulatok mélyen belülről jönnek.
Mindegy milyen stílust öltesz magadra. A kisugárzás, viselkedés, mozdulatok természetes sorozata az, ami egy nőt külsőleg nőiessé tesz.
Az viszont nem okés ha magadra eröltetsz dolgokat, mert látszik az, hogy nem önazonos.
Valakik pedig túljátszák már és taszító is tud lenni.
Szóval, ha változtatsz azzal semmi gond nincs, amíg magadénak is érzed.
Tesóm is hiába öltözik csinosan, taszítóan barbár, semmi finom motorikus mozgása sincs, egy fiókot se tud csapkodás nélkül becsukni. Vulgáris és kis pia mellett kifejezetten lealjasodik.
Ez van. Mások vagyunk.
10-es vagyok, a sok féltékeny nő lepontozott😇
Én tánccal finomítottam ki a mozgásomat, gyerekkorom óta többféle stílusban táncoltam, a balett nagyon sokat segített. Egy nagyon szép tartást ad, az ember légiesnek érzi magát. Nem kell ehhez ballerinának lenni, a neten vannak alap balett gyakorlatok kezdőknek, de be lehet iratkozni egy kezdő tánctanfolyamra is.
A férfiak imádják a cicásan mozgó nőket, ha nem is látványos a dolog, de egy-egy mozdulat vagy a járás is hat rájuk tudatalatt, mert a Nővel azonosítják, míg a tramplibb csajokban a férfit látják.
Smink? Nekem mindig azt mondogatták, még férfiak is 😕, hogy kellene. Most erre lehet azt mondani, hogy nem ezen múlik, de én úgy látom, ma már alap elvárás. Esetleg a hajaddal babrálni, nőcisebben öltözködni.
Én ezt mind rettenetesen utálom, emiatt nem is csinálom. Olyasmi a stílusom, mint a tiéd, illetve "szürke kisegér". Úgy is viszonyulnak hozzám... 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!