Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen egy nő nőies?
Egész életemben sportos, fiús jellem voltam. Szeretnék egy bomba csaj lenni.
Szeretnék nőies, stílusos lenni.
Hogyan csináljam?
Sehogy. Ne fordulj ki magadból.
Inkább legyél őszinte. A rózsaszínt, ha szereted, az jó, illetve a hosszú haj, ami még segíthet.
Én is egész életemben fiús voltam. Húszas éveimben próbáltam változni, nőiesedni, pff, nem volt az igazi. Én nem az vagyok, nem is csináltam jól.
Most már megint sportos csaj vagyok, vállalom, ez megy is, a kisugárzásomon is látszik. Jól érzem magam. Engem így szeretnek.
Jól néznek ki a sportos csajok.
Legyél cuki, ha tudsz és kész.
Nagyon sokban befolyásolja az arcod és a hajad.
Gondolom nem egy rap stílusú bő farmernadrágra gondolsz mert abba nyilván kicsit másképp festesz.
Én mostanában imádom a bő farmert és hozzá a haspólókat és úgy bámulnak a pasik az utcán, hogy még a kocsiból is kiesnek, meg elengedik a nőjük kezét:D
Hozzá sötét, hosszú hajam van és szép arcom.
Szóval nyugodtan öltözz úgy, ahogy akarsz, inkább a járás számít, a modulatok és a megnyilvánulás. Ne trappogj, ne legyél trampli, a mozdulataid legyenek cicásak, ne pedig robosztusak. És mindig legyél jóillatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!