Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy boltban dolgozo biztonsagi or, mit kene csinalnom?
Mindig nagyon nez, amikor masokkal vagyok akkor is csak engem nez.
Tetszik es vonz, de szerintem 30-35 eves es fel kezdemenyezni, szerintem azt hiszi van parom vagy hogy nem tetszik nekem.
Pedig nagyon tetszik a testalkata, mindene.
De mit csinaljak?
Valamit ki kene talalnom hogyan szoljak hozza, mert o nem fog.
De semmi nem jut eszembe. Sokszor latom egyedul, de van olyan is hogy beszelget kint a bolt elott, de akarmikor meglat a szemet nem veszi le rolam.
Valamit csinalni akarok de nem tudom mit.
Koszonni se merek neki, tisztelettudonak tunik de nem tudhatom milyen.
Valami kreativ ember segitsen.
Az utcan szoktam latni egyedul a bolt elott , a baratival vagy bent a boltba. Ez alapjan kene valamit kitalalni.
Tegyél úgy,mintha 'ellopnál' valamit,mondjuk pakolj be pár almát a hátizsákodba,de ne hagyd benne,hanem pár perc múlva rakd is vissza a pultra, majd gyere ki a boltból úgy,hogy nem veszel semmit, és akkor hátha veszi a lapot és megmotoz a 'biztonság kedvéért'. 😄
Vagy pont amikor ott mész el előtte,akkor ejtsél el pár narancsot,hátha összeszedi neked.🍊
"Koszonni se merek neki"
Ne is.
Amíg visszanézel, azt hiheti, hogy érdekel, de neki kell kezdeményeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!