Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 29 éves nőként még van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves nőként még van esélyem kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve vagyunk egyutt, a párommal, de elég viharos volt eddig is a kapcsolatunk.

Még a kapcsolatunk elején beszéltünk olyasmirol hogy nálunk nem fér bele hogy a másik esetleg nagyobb bulikba kulon menjen. Én ebben a tudatban voltam eddig és nekem ez fontos is. Persze nem az zavar ha haverokkal osszeul kulon iszogatni, hanem nagy szabasu bulikról van szó, pesti éjjelezésekre.

Azonban ez valtozott, miota egy alkalom adtan osszeugrott egy regebbi barati csapat. Ok pont ilyen bulikat szerveznek és ő is csatlakozik.

Rendben, elfogadom, nem tudok mit tenni,nem tilthatom meg, de nekem így nem működik es atverve erzem magam, hogy ennyi ideig nem egy alkalommal mondta hasonlo dolgokrol hogy ő nem tűrné, ha ilyen asszonya lenne. Így nem is szamitottam ilyesmire. Aztán most mégis.

Állítása szerint nagyon szeret és semmi okom aggódni kettonk miatt, de nagyon csalódott vagyok. És nem ez az elso eset.

Azonban felek kifutottam az idobol hogy megismerkedjek hasonló gondolkodasuval mint én.

2024. júl. 5. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem késő.
2024. júl. 5. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Ez elég korlátozó elvárás. Nem lennék együtt olyannal, aki így gondolkodik.
2024. júl. 5. 18:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

rossz helyen kérdezed :)

Itt már csak 1 éved van hátra.

2024. júl. 5. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:
58%

Én például ugyanúgy gondolkodom mint te a bulikról, és nem is igénylem , hogy eljárjak. Viszont a jellemed nagyon szánalmas a számomra. Gyakorlatilag te most azt mondod, hogy ha van esélyed még valaki mást találni akkor otthagyod őt a p.csába, ha viszont nincs esélyed, akkor benne maradsz a szarban mellette, csak, hogy ne legyél egyedül. Ez elég szánalmas mentalitás.

36/f

2024. júl. 5. 18:55
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Ilyen makacs és korlátolt hozzáállással normális kapcsolatot nem fogsz találni.
2024. júl. 5. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 éves vagyok, két éve egyedül (nem is kerestem senkit), gondolkodtam ezen a szakítás előtt, bár én inkább attól tartottam, hogy nem is fogok senkit kereni, nem attól, hogy nem találok. Mindig vannak hasonló normákkal, érdeklődéssel rendelkező szingli férfiak. Innentől annyi a dolgod, ha kiléptél, hogy keresel. Nem egy ismerős talált 30 felett szerelemre.

Azért valamiben benne maradni, ami szar, mert rettegsz, hogy pártában maradsz nagyon hülye döntés. Egyenes út egy lemondásokkal teli megkeseredett életre. Szerintem tarthatatlan.

2024. júl. 5. 20:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyébként boldog vagy mellette, avagy ez már az utolsó csepp a pohárban? Párt keresni sose késő, de minél később kezded el, annál nehezebb megfelelő partnert találni. Ha nem vagy boldog, teljesen felesleges vele lenned, mert csak elvesz az életedből és pár év múlva az is lehet hogy ő szakít.
2024. júl. 5. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy vettem észre, hogy a 30 feletti szingli csajok már sokszor csak szenvednek a randikkal, szexkapcsolatokkal, és nagyon nehéz már valakivel komoly kapcsolatba kerülniük.
2024. júl. 6. 09:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Nincs, sajnálom:(
2024. júl. 6. 16:42
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Van esély, de kalkuláld bele, hogy minél jobban telnek az évek annál kevesebb esélyed lesz. A nőknél a 18-25 éves kor ahol bombaformában vannak, gyakorlatilag minden palit megkaphatnak, az évek múlásával a nők értéke a kvázi 'párkeresési piacon' csökken. Ezzel szemben a férfiaknál fordítva van, minél idősebb valaki annál nagyobb értékkel bír ezen a 'piacon'.
2024. júl. 8. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!