Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mien lehet így járni egy sráccal?
Figyelt kérdés
wan nyelv pc-m egy az ajkam bal oladalán és 1 a fülembe...
az előző barátnőm a nyelv pc miatt hagyott el mer nemtetszett neki wmiért...
16/F
2010. okt. 31. 14:05
11/17 anonim válasza:
megint 1. vok én is ki tok akadni az ien barmokon LOol rohadtul utálom az olyanokat! Akinek nem tetszik ne olvassa el!!! öm privátba msn csere?(a kérdezőnek írom)
12/17 A kérdező kommentje:
persze csak írj te mer kicsit szarakodik a netem...:D
2010. okt. 31. 14:52
13/17 anonim válasza:
angel958@freemail.hu. írom így vegyél fel majd ott dumálunk
14/17 anonim válasza:
vagy ezen pirihugi96@freemail.hu inkább ezen xD
15/17 anonim válasza:
sztem gusztustalanok az ilyen piercingek egy pasin, nekem csak a szemöldökbe jön be meg a fülbevaló, dehát ízlések és pofonok ugye... de az röhejes h azért szakított...ha nem jön be neki, minek jött össze veled?
16/17 anonim válasza:
nem basztatás képp,de valahogy éreztem h nem lehetsz idősebb 14nél.Majd pár év múlva Ti is rájöttök h milyen idegesítő ha úgy írnak;)
Másrészt,ne kúrd már föl az agyam h lusta voltál lenyúlnia V ért omg:|Itt szopkodom keresztbe le magamxD..am szerintem is egy rizsa volt,h a pc miatt szakított.Csak egyszerűen kiszeretett a duplavéből
17/17 A kérdező kommentje:
Lopez_de_Futasztán
csak úgy elmesélem neked h 16 wok és decemberbe töltöm a 17-et úgy h ne idegesítsél már fel baszod...ha wmi nem tetszik nemkell ide írni ennyih...
2010. okt. 31. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!