Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi lehet az oka? L
Van egy pasi akivel kicsit kerulgetjuk egymast, de tetszunk egymasnak es szerintem bir is engem.
Es megfigyeltem mostansag, hogy amikor tarsasagban, tobb ember kozott vagyunk akkor ugy csinal mintha ott se lennek, ram sem nez tenyleg mintha ott se lennek, de ha latja, hogy egyedul vagyok vagy csak egy ember van ott rajtam kivul, akkor oda szokott jonni hozzam.
Es 100%, hogy nincs zavarban elottem, meg nem onbizalomhianyos egyaltalan.
1, töketlen
2, buz1
3, te tűnsz a falu lotyójának
Tetszőleges kombinációt tessék választani.
Ennek csak az az oka, hogy kerülgetitek egymást.
Az eddigi infók alapján ő oda szokott menni hozzád. Akkor te miért nem viszonozod ezt a gesztust? Ne csak elvárj, hanem cselekedj is!
"Van egy pasi akivel kicsit kerulgetjuk egymast, de tetszunk egymasnak es szerintem bir is engem."
"amikor tarsasagban, tobb ember kozott vagyunk akkor ugy csinal mintha ott se lennek, ram sem nez"
Elég éles kontraszt...
Ha valaki csípi a búrád igazából, akkor nem úgy lenne a "normális", hogy társaságba is bír???
Amúgy nem az ő viselkedését kell fejtegetni sztem, hanem azt, hogy te komolyan tudod e venni az ilyen féle viselkedést.
Véletlenül elküldtem, ez kimaradt...
A "tetszünk egymásnak" azt ő is tudja? Vagy ezt csak te gondolod?
Tudtodra adta a szándékait?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!