Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakkal szemben nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakkal szemben nem nagyon van jóindulat itt az oldalon?

Figyelt kérdés
Olvasgatva a válaszokat elég egyértelműen kirajzolódik, hogy a férfiakat inkább ekézik, mint a nőket. Nekem úgy tűnik a nők szolidárisabbak egymás társkeresési nehézségeivel és, ha nő ír ki ezzel kapcsolatban kérdést, akkor bátorítják, legalább egy-két jó szót reagálnak. Ellenben a sikertelen férfiakba (nem az incel provokátorokra gondolok) mindenki csak belerúg, a nők is leértékelik és más férfiak is csak lúzerezik. Ez amúgy azért szomorú, mert sok jó szándékú férfi is elakadhat a társkeresésben, nem kéne ítélkezni egyből.

2024. júl. 4. 12:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%
A nők társkeresési problémája a való életben és ezen az oldalon sem úgy néz ki, hogy világ csúnyája nő vagyok de topmodell férfit akarok, ha nem jut nekem akkor rohadjon meg minden férfi, mit képzelnek magukról. Ellenben a férfiakkal akiknek minden második kérdése erről szól.
2024. júl. 4. 13:19
 12/31 anonim ***** válasza:
4%
9! Köszi, pont erről beszélek! Te pont olyan vagy, aki a férfiben egy ellenséget lát.
2024. júl. 4. 13:36
 13/31 anonim ***** válasza:
64%

Drágám. Párom van. Aki tisztel és nem inkubátornak meg cselédnek néz. Ez a nem mindegy. Nagyon rosszul vannak a fiúk szocializálva. Ezért a nők inkább keresnek egy normálisat, még ha sokáig is tart, minthogy beérjék egy selejttel.

2024. júl. 4. 13:38
 14/31 anonim ***** válasza:
15%
Nem lesz akkor példa ilyenre, pedig ha ennyire látni ezt az oldalon... érdekes, se nők, se férfiak nem sírnak, hogy mennyi nőgyűlölő incel bssza itt a rezet.
2024. júl. 4. 13:39
 15/31 anonim ***** válasza:
25%
13! Még egyszer köszi, hogy bizonyítod, amit írtam! nem kell még harmadjára is beírni, pont erről beszélek. Értsd már meg!
2024. júl. 4. 13:45
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Jézus Kriszta... Már megint mi van itt a válaszoknál??? :D Miért kell szítani a két nem közötti feszültséget? Mire jó ez? 8-asnak és 9-esnek is igaza van, és mind a kettő téved is. Nem lehet így általánosítani. Biztosan vannak nők akik csak ellenséget látnak a férfiakban, hát azok menjenek és dugják fel maguknak az erdőben talált botokat. Biztos vannak olyan férfiak is, akik csak cselédként tekintenek a nőkre, hát azok menjenek, vegyenek maguknak egy robotot a házimunkához, egyéb örömszerzésre meg a konnektorba dugják a pömpölőjüket. Tök oké mindegyikőtök véleménye, de nem kellene egy kalap alá venni mindenkit. Él ezen a rohadt bolygón rengeteg értékes, értelmes nő és férfi is. Persze tudom, valahogy a negatív dolgokat hajlamosak vagyunk jobban megjegyezni, jobban megmarad bennünk, mélyebb nyomot hagy, de az emberek többsége nem féreg. Remélem....
2024. júl. 4. 13:47
 17/31 anonim ***** válasza:
28%
#13 IQ-d nulla. Köszi a megerősítést. Értelmező kéziszótárt kérsz karácsonyra?
2024. júl. 4. 13:47
 18/31 anonim ***** válasza:
78%
Én nem vagyok jóindulatú, mert soha egy normális kérdést se tettek itt fel👍
2024. júl. 4. 13:55
 19/31 anonim ***** válasza:
39%
én alapból le merem fogadni h itt a nemek aránya 30/70 % a férfiak javára...
2024. júl. 4. 14:14
 20/31 anonim ***** válasza:
76%

Az a helyzet, hogy igen.

Màshol leírtam, ha nem muszáj, akkor jobb nem kiírni hogy nő vagy férfi.

Torzulnak a válaszok.

2024. júl. 4. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!