Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életemben először regisztráltam badoo-ra. Az első 5 perc alatt 53 lájkot kaptam. Ez jónak számít, vagy gyengécske eredmény? 33F
Jaj! Bocsánat fiúk-lányok!
Hát azt elfelejtettem írni, hogy nőként regisztráltam! 😱
Mi a szar?xd
Férfi vagy,de nőként regiztél?
16 nem egyértelmű hogy trollkodik?
Kérdező én vagyok az aki nőként kapott egy csomó lájkot. A helyzet valóban az, hogy nőként könnyebb lájkokat kapni, a fèrfiaknak általában nincs ilyen szerencséjük. Szóval mázlista vagy!
Én azt nem értem ha a kérdező az elmondása szerint annyira jól néz ki hogy 5 perc alatt 53 likeot kapott akkor mi a szarért fecséreli internetes társkeresőkre az idejét? Ha ennyire jól néz ki akkor már 33 évesen már feleséggel és gyerekekkel kellene rendelkeznie nem villognia a társkeresős sikerével. Vagy lehet a kérdezőnek megvannak a fentebb említett tényezők de ő neki ilyen nőies gondolkodásmódja lehet hogy azért regisztrált fel az oldalra hogy az EGÓ-ját fényezze vagy valamit be akar promózni mivel kevés a követő pl: Instagram?
2 közül melyik a valósabb megállapítás kérdező? Én ha ennyire jól néznék ki mint te nem az interneten fecsérelném el az időmet a legszebb álom hercegnőt keresve hanem élőben leakasztanék akár 3 nőt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!