Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis ennyit számit a férfiak magassága a nőknek?
"Vagy elég csak a Tindert vagy bármely más társkereső alkalmazást végigpörgetni, hogy látható legyen, a legtöbb férfi a magasságát is beleírja a leírásába, legalábbis ha magas. Sőt, egyes alkalmazásokban, például a Bumble-ben még a magasság alapján is lehet szűrni. A Bumble Spain tanulmánya arra jutott, hogy a magasságkülönbség szempontjából legelfogadóbb Z generáció esetében is csak minden harmadik egyedülálló nő nyitott a nála alacsonyabbakkal való ismerkedésre – írja az El País."
Exbarátnőm Z generációs 20 éves lesz most a nyáron, majdnem egymagas volt velem ő 170 cm én 173 cm).
Az előző két barátnőm is ilyen 170 cm körül volt, őket sem zavarta a magasságom (huszonévesek).
Sőt, volt a legelső barátnőm kicsit magasabb is volt nálam.
Én élőben sosem találkoztam olyan kritikával, hogy valakinek túl alacsony lettem volna. Amit a magasságról terjesztenek itt, az is egy téveszme.
" Z generáció esetében is csak minden harmadik egyedülálló nő nyitott a nála alacsonyabbakkal való ismerkedésre"
Csak??? Én erősen kétlem azt a minden harmadikat is.
Többnyire számít, de a legfontosabb a nőknek, hogy kívül is és belül is megfogja valami egy férfiban. A férfiaknak nem?
Egy példa:az első szerelmem velem egy magas volt, 160 cm, külsőleg a szeme és a mosolya tetszett, belsőleg az, hogy kedves volt és romantikus. A szerelemben számít a fizikai vonzalom is, van, akinél ez centikben is mérhető, de ez nem törvényszerű.
175 cm magas vagyok és hát sajnos nem elég ez van én megbékéltem a sorsommal.
El lehet lenni egyedül is.
Végülis gondoljuk bele nem olyan nagy baj az, több idő van hobbira és munkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!