Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alljak a paromhoz amikor kimarad, hagyjam beken? Kicsit zavaro.
Figyelt kérdés
Sokszor kimarad, de ez alatt azt ertem hogy elmegy a barataival ejszaka aztan reggel jon haza.
Nem tudom ilyenkor hogyan alljak hozza mert ez zavaro szamomra, nem irkalok neki, inkabb hagyom de ki tudja mit csinal, feltekeny vagyok.
Kioltozve elmegy itthonrol en meg itthon ulok..persze hogy rossz erzes.
jún. 30. 09:57
2/12 anonim válasza:
Kidobnám, aztán maradozzon ki kedvére.
3/12 A kérdező kommentje:
1. A barataival megy, nincsenek ott lanyok minek mennek en?
2. Hat igazad van amugy
jún. 30. 10:13
4/12 anonim válasza:
Kidobni vagy kezdj járni te is.. Találj barátnőket és járj el otthonról, mindegy hová, akár egymáshoz is mehettek dumálni stb.. Aztán ha órákat nem tud rólad és esetleg elkezdi zavarni akkor megegyeztek, hogy te sem ő sem. Ha meg ő mehet de te nem akkor szintén Kidobni.
5/12 anonim válasza:
Neked nincsenek barátaid? Milyen egyébként a kapcsolat? Mert ha számodra nem eléggé jó a kimaradozást kihagyva akkor nem kéne benne maradni. De ha amúgy minden jól megy akkor nem értem miért vagy féltékeny, túlragaszkodó...
6/12 anonim válasza:
Ja hát és állj hozzá úgy, hogy elmondod neki, hogy nem tetszik. Menjen le egy sörre haverokkal stb egy órára vagy kettőre de ne legyen rendszeres reggelig kimaradás mert nem tetszik. Döntse el mi kell neki, te vagy a többi dolog.
7/12 anonim válasza:
Ez nem együttjárás, nem kapcsolat.
Engem minden pasim visz magával mindenhova. Haverok család rokonok szórakozás autókázás kettesben is de munkába is visznek hoznak gyakran.
8/12 A kérdező kommentje:
En sosem szerettem kimaradni es nincsenek barataim nem is tudnek kivel de nem is vagyok ra.
jún. 30. 10:26
9/12 anonim válasza:
Akkor legyetek külön. Alapjáraton az emberekrnek legalább egy darab barátjuk van. Nem hozzád illik a párod ha nem tudod elfogadni, hogy a barátaival szokott lenni.
10/12 anonim válasza:
"Kicsit zavaro."
Nincs veled. Ki ő neked?
Ha csak kicsit zavarna, nem kérdeznél minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!