Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felháborodva írnak rám?
Teljesen lefeszülök ... :)
Több év után felregisztráltam tinderre és mondjuk úgy nem nagyon fokuszálok rá "csak úgyvan" elven vagyok fent, 1 nap leforgása alatt kb 40 like jön össze és mikor én is elkezdem huzogatni akkor abból a 30% match kb nade ezekből olyan nők írnak rám teljesen felháborodva hogy csak pislogok ...
Az a bajuk és elég sok van belőle hogy mi az hogy jobbrahúzom azaz match be állunk és nem írok rá (és miért neki kell) .... :O naponta felmegyek 1x és napi 2db ilyen biztosan mindig előfordul ha nem több.
A kérdésem az hogy most én vagyok a hülye vagy nekem kellene mindig másra ráírni? Baj az hogy ha a nő kezdeményez? Bevallom őszintén ezen még sosem gondolkoztam el igazán de az is biztos hogy nem írnék rá valakire hogy miért nem ő írt rám .. :)))
Tesóm elég jó pasi. Magas, fotogén, dús haja van, szép szeme, tekintete, bababőre, de neki sincs ennyi match-e
Ilyet, amit te írsz még sose hallottam tőle, pedig szokta mesélni ha fura irányt vesz egy beszélgetés vagy valaki bunkó. Fura lányokkal hoz téged össze az online tér.
Lehet hogy ő rá ír valakire , én viszont senkire és jópár nap eltelik amire pl rámír utána viszont kezdődik a kiakadás.. Valaki viccesebben említi valaki meg rendesen kivan persze olyan is van aki ha nem írok egyszercsak eltünik és unpairba tesz.
30-40 likeot nem nehéz összegyújteni naponta.
Én máshogy nézek ki vszeg mint a tesód leírás alapján. Kopasz (tüsihaj kb 1mm) , borosta magas és nagyon nincs bababőröm :O Furcsa világot élünk ha már a softboyok uralják a terepet :)) én az ellentéte vagyok de szerencsére én sem panaszkodhatok bár a szemem sima mezei barna semmi extrával...
Ez a normalis hogy cska ugy van. Es nem ez teszi ki az életed meg nem ezen kenyszerulsz keresni.
Akik komolyan veszik azok az eletben nem találnának senkit kenyszeresen vannak fent vadászni görcsösen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!