Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít e, ha becsípve 2 jó barátommal kézenfogva jövök haza a kocsmából, miközben van párom? Párom dolgozott, ezért nem jött velünk...
Figyelt kérdés
2024. jún. 25. 00:08
11/22 anonim válasza:
Becsipve megfogni ket barat kezet, ez a "szint" amire nem kene eljutni??
12/22 anonim válasza:
Nem épp megcsalás, de azért meglenne erről a véleményem, ha a párom csinálná.
Mivel párom van, nem mászkálok más pasival kézenfogva. Vannak férfi barátaim, de egyikkel sem csináltam soha ilyet, mert ez pont nem a barátságot jelképezi.
14/22 anonim válasza:
Teljesen hidegen hagy az ilyen. Én is van hogy elmegyek kocsmázok eggyet, barátnőmmel is van, hogy kocsmáz eggyet. Én bízok benne annyira, hogy tudjam nem megcsalási célból volt. Ha pedig mégis, akkor szomorú lennék, de az már más téma
15/22 anonim válasza:
Itt nem megcsalasrol van szo , de komoly erkolcsi dolgokat vett fel.
16/22 anonim válasza:
Nem konkrét megcsalás, de neked jólesne tőle ugyanez?
17/22 anonim válasza:
Baratod meg ketto csaj segget fogva menne haza.. orulnel neki tuti..
18/22 anonim válasza:
Megcsalásnak nem számít, csak van egy olyan dolog is hogy szerintem nincs fiú-lány barátság. Vagyis van, de ott az egyik fél biztos többet szeretne , csak türelmes.
19/22 NTBS válasza:
Nem számít annak. De érdekes viselkedés.
20/22 anonim válasza:
Erkolcstelen es a bizalmat megtoro viselkedesi forma ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!