Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt elmondjátok egy (ellenkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt elmondjátok egy (ellenkező nemű) kollégának/ismerősnek?

Figyelt kérdés

Van egy kollegina, akivel nagyon jó kapcsolatunk volt és van (régi ismeretség). Többször hívott sétálni munka után, beszélgettünk, olyan dolgokról is amik nagyon személyesek, nem osztja meg mindenkivel az ember. Ez idő alatt távkapcsolatban volt. Tudtam róla, nem is gondoltam túl, egy baráti viszony volt kettőnk között.

Amikor megtudtam hogy távkapcsolatban van, előtte párkapcsolatokról beszélgettünk, én mondtam, hogy nekem nincs senkim. Miután mondta, hogy neki van, biztosítottam, hogy én nem fogok kezdeményezni, nyomulni, ha majd akar akkor kezdeményezzen ő, de én nem szeretném a baráti viszonyt megrontani tolakodással.

A hét elején volt egy hosszabb beszélgetésünk, mindenről, nem csak erről, ahol elmondta hogy vége a kapcsolatának, de még csak barátnőinek és nekem mondta el, a család még csak most jön. 2 hónapja történt állítólag.

Kérdésem a következő: régi ismeretség, jó viszony tudom... De normális hogy hamarabb tudom meg mint a család? Ez "jelzés" lenne?

Van 7 év korkülönbség kettőnk között, ez tudom hogy valakinek már sok, tolakodni nem szeretnék, viszont hét eleje óta azon gondolkozom, hogy miért velem osztja meg ezt az információt. Nekem valahogy természetesebb lett volna erről nem beszélni.

Hogy ugrasztanátok ki a nyulat a bokorból, hogy ne legyen tolakodás, de ne is lehessen könnyen megkerülni?

Nem akarok vele mindenáron összejönni, viszont azt sem szeretném ha most hónapokig húznánk egymás agyát, azért hogy utána harag legyen mert én nem léptem...

20-as éveinkben járunk. Ő az elején én a végén.

2024. jún. 23. 10:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd őt békén hónapokig, vagy örökre mert kapcsolatból kapcsolatba ugrálni egyáltalán nem jönne ki jól kettőtök számára. Ki kell hevernie a volt kapcsolatot akármilyen rossz volt és persze a párját is. Döntsd el, hogy vársz rá, de benne van a pakliban, hogy mással jön össze mert más tetszik meg neki hiába vagy a típusa, vagy mégiscsak haverként tekint rád és félreérted őt illetve inkább örökre megszakítod vele a haverkodást.
2024. jún. 23. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Nem jelzés. Gyakran egy közeli ismerosel, baráttal konyeben megtudjuk osztani a gondjaink mind a családtagnak.

Nekem is van lány barátom, és hamarabb tud meg dolgokat a magán életemről mind a családom. De ez nem jelenti azt, hogy kapcsolatot akarok vele.

Amúgy persze fiubol van, így ha ra mozdulsz engedni fog. De van egy okyan érzésem, hogy így ő sérülni fog. Ha ne komoly a szándék a részedről és csak szórakozni akarsz akkor ezt tisztázó vele mielőtt belerángatod egy kapcsolatba és aztán dobod mert te úgysem annyira akartad.

2024. jún. 23. 15:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, természetesen további tanácsokat is szívesen fogadok.

#1 Én nem szívesen mozdulnék rá, nem akarok több évnyi barátságot tönkretenni. Ugyanakkor bennem van az is hogy ő, nőként nem tudom lépne-e egyáltalán (így is kérdéses számomra, hogy explicit ki lett mondva hogy én nem fogok). Azért se szeretnék haragot, hogy ő már hónapok óta jelzett én meg nem vettem a lapot.

#2 Én vagyok a férfi, a kolléganő mesél nekem. Ha neki komoly szándéka lenne felém szívesen viszonoznám, de így frissen befejezett kapcsolat után nem ugranék rá magamtól senkire (+ nála még a régi barátság is probléma, hogy nem szeretném azt tönkretenni).

2024. jún. 23. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:

"Ugyanakkor bennem van az is hogy ő, nőként nem tudom lépne-e egyáltalán (így is kérdéses számomra, hogy explicit ki lett mondva hogy én nem fogok). Azért se szeretnék haragot, hogy ő már hónapok óta jelzett én meg nem vettem a lapot."

Ezt nem értem, mert erről szerintem így még nem is beszéltél.

Mit jelzett, hogyan és mikor? Hogy ő benne lenne veled, ha úgy alakulna? Ha ezzel kapcsolatban jelzett, akkor már igazából lépett is feléd.

Szólj, ha nem értek jól valamit.

2024. jún. 25. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Hagyjad őt mert ennek nem lesz jó vége. Eleve bizonytalan vagy, hogy tönkremenne a barátság. Amúgy ha ő soha az életben nem jelezte, hogy az esete vagy akkor lehet simán megbízik benned és jól esett beszélgetni az exről. Nem venném jelnek.
2024. jún. 25. 13:02
 6/10 A kérdező kommentje:

#4 Úgy értem, hogy ezeknek a jeleknek az olvasása nem az erősségem. Nem tudom hogy ilyen információk megosztása, az hogy több időt tölt velem az elmúlt hetekben, ez jelzés akar-e lenni vagy egyszerűen magányos lett és egy régi baráttal tölti az időt hogy kellemesebb legyen a felejtés.

Korábban (pl.:1 éve) kettőn programjai vagy professzionálisak voltak vagy épp mindketten mentünk haza és elkísértük egymást hazafelé.

Most néha szeretne csak úgy sétálni, beszélgetni és a szakmai program is sokszor átmegy személyes beszélgetésbe.

Korábban, amikor megtudtam hogy foglalt, én biztosítottam, hogy nem fogok semmi körülmények között felé lépést tenni, nem kell "félnie".

Most is kicsit az van bennem hogy szívesen töltöm vele az időt, de más frissen egyedülállóvá vált emberrel se szívesen kezdenék ki, amikor mélyen van.

Viszont azt se szeretném, hogy a sztereotípiának megfelelően, nőként nem kezdeményez. Én meg "nem veszem a lapot".

Nem tudom hogy tudnám kideríteni hogy mi a szándéka úgy hogy ne tűnjek tolakodónak, aki megpróbálja kihasználni a szakítását. (Nem is célom, csak szeretnék tisztán látni.)

2024. jún. 25. 13:14
 7/10 A kérdező kommentje:
#5 Jóképű, kedvesnek már titulált, bírja a stílusom ez már mind elhangzott. Ezt már a kapcsolata közben is és utána is. De ez meg olyan hogy pozitív visszajelzés, de nem teljes "jel" szerintem (főleg azért mert kapcsolata közben is mondta már).
2024. jún. 25. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Drága jó Istenem. Leírtad többször, hogy nem fogsz rá hajtani. Nah hát akkor ne hajts rá és ha ő rád hajtana utasítsd el. Bár jobban tennéd hogyha nem hagynád magad kihasználni lelkiszemétládaként a szakítása után. Ő most csak rosszul érzi magát és veled eljátssza, hogy minden oké.
2024. jún. 25. 13:18
 9/10 anonim ***** válasza:
2024. jún. 25. 13:35
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Köszönöm, sok párhuzamot találtam a másik kérdező között, a #12-es válasz valószínű nekem is szól.
2024. jún. 25. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!