Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vennétek a barátotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vennétek a barátotoknak (28->de még szinte gyerek) szülinapjára?

Figyelt kérdés

Haaa,nem szereti az ékszert,parfüme van egy csomó,farmert karira kapott,meg fölit is.Vettem neki egy övet,de az sztem kevés.szeretnék neki vmit mellé.Nem túl drága dolgot,csak még vmit.Neves törölközö ejtve mert már van neki,Közös képes párnát majd évforulóra akarok.

Nézelődtem mindenhol de semmi ötletem!Esetleg még a "vicces" boxer jutott volna eszembe de az is tök snassz...vagy nem?

Várom az ötleteket!Nagyon megköszönnném:-)

2009. jan. 6. 11:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
te sügér XD Ez nem arra utal h gyökerek vagyunk, Hanem a FÖLSÖ szó leröviditése FÖLI,mintha a te nyavajás nevedet becéznék te GYÖKÉR!!!!Akkor akik becézik a másikat nem ismerik a magyar nyelvet???:D EZ elég vicces,nem is tudtam...ezentúl nem becézek senkit,nehogy azt higgyék h valami kisebbség vagyok és nem magyar XD:D
2009. jan. 7. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!