Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vennétek a barátotoknak (28->de még szinte gyerek) szülinapjára?
Haaa,nem szereti az ékszert,parfüme van egy csomó,farmert karira kapott,meg fölit is.Vettem neki egy övet,de az sztem kevés.szeretnék neki vmit mellé.Nem túl drága dolgot,csak még vmit.Neves törölközö ejtve mert már van neki,Közös képes párnát majd évforulóra akarok.
Nézelődtem mindenhol de semmi ötletem!Esetleg még a "vicces" boxer jutott volna eszembe de az is tök snassz...vagy nem?
Várom az ötleteket!Nagyon megköszönnném:-)
Mi az a föli?
A vicces boxer háát...van akinek tetszik, szerintem elég sablonos. Én a helyedben valami vicces szexjátékszerrel lepném meg:)
ÉN ÖRÜLNÉK EGY 8GB PENDRIVÉNAK
VAGY MOST LÁTTAM MICRO SD ADAPTERREL 4GB 3000ÉRT
DE AKÁR EGY JO TELOT
VAGY DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZÖT HA MÁR AZ ÖV KEVÉS
ESETLEG KARORA ZSEBKÉS WEBCAM
DE LEHET HOGY AZ ORÁLISSAL IS MEGTUDNÁD LEPNI:-*
VAGY MÁR NEM:-P:-P:-P
Az első válaszadónak...az igazi gyerek te vagy,(sőt nem csak gyerek hanem gyökér is XD)ha nem értetted mit irtam!!
Jah a föli...az fölsőt jelent :D Nálunk vidéken igy nevezik XD
ha dohányzik vegyél neki 1 zippo öngyujtot és graviroztasd bele hogy pl : évátol sok szeretettel
a neveddel persze
föli...
Tifelétek ilyen gyökerek az emberek, hogy még a magyar nyelvet sem ismerik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!