Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jóban maradtatok/beszélgettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóban maradtatok/beszélgettek néha azzal aki visszautasított vagy akit te visszautasítottál?

Figyelt kérdés
2024. jún. 22. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Így könnyebb mindkettőnknek túllépni rajta.
2024. jún. 22. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Azzal igen akit én utasítottam vissza. Fordított esetben megpróbálok minnél jobban eltávolodni.
2024. jún. 22. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, volt akivel amúgy nagyon jól kijöttünk, és szinte barátság lett belőle, de ez nyilván ritka. Szerintem ha két ember amúgy szimpatikus egymásnak, csak valamiben nem tudják mégsem elképzelni egymással, akkor attól még mint személyt lehet kedvelni, és tartani a kapcsolatot. Volt olyan ismerkedésem, ahol utána még ő ajánlott olyat, akivel szerinte passzolnánk. Nyilván ez fura helyzet, de tud ez jól is kijönni.
2024. jún. 22. 19:22
 4/8 Noren1989 ***** válasza:
0%
Nem, egyàltalàn nem.
2024. jún. 22. 19:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, szoktam vele beszélgetni csak tudja a határokat. Utálni nem szoktam senkit hisz mindenki értékes valakinek.
2024. jún. 22. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyszer valakiért nagyon epekedtem és hiába csak 2 hétig tartott a próba, engem megviselt. Előkerült valahonnan egy furcsa bevonzó mantra, kipróbáltam csak úgy, és teljesen az elképzelt ideálom került így elő a kedvenc környékemről. Az elején összhangban voltunk. Ám 2 hét után azt mondta, hogy bizonyos görcsösségei miatt nem tud felszabadulni és még idejében hagyjuk. Bár tényleg rövidnek hangzik, de a 2 hét elég volt belezúgni és ebben ludas. Ugyanis eléggé közelben lakunk és folyamatosan találkoztunk. Hosszú ideig kínlódtam és haragudtam is rá. Közben úgy is alakította a sors, hogy összefutottunk. Akkor kellemetlen volt, majd valahogyan elmúlt, valahogyan úja előkerült és beszélgettünk... Beszélőviszonyban maradtunk huzamos időn át, majd a második páromat is megismerte, illetve nekünk volt egy óriási gondunk és végig asszisztálta. Most már abszolút elmúlt és szívesen beszélgettem vele. Ellenben azóta teljesen el is tűnt, ahogyan párom visszatért hozzám. Én úgy érzem azóta, hogy - közelség ellenére - nem lett volna közünk egymáshoz mégsem.
2024. jún. 22. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze, én jóban vagyok az exeimmel is
2024. jún. 22. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem. Minek? Nyilván ha az utcán összefutunk beszélünk pár szót...de ennyi.

N

2024. jún. 22. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!