Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem miatt hanyingert tapasztaltatok már?
Figyelt kérdés
Ahogy elkezdtunk randizgatni a találkozók előtt jött a tipikus izgalom érzés, ezzel nem is lett volna baj, az a baj, hogy minden jol alakul, de akkor se mulik ez el, ha eppen nem találkozunk és nincs miért izgulnom. Nem is tudom magamban tudatosítani az érzést, hogy mi okozza csak folyamatosan azt érzem, mint mondjuk egy vizsga előtt. Nem bírok enni, hányingerem van, gyakrabban járok wc-re de nincs hasmenésem. Nem érzem magam betegnek meg már több, mint egy hete ez van a gyomrom meg folyamatosan ég meg korog, mert nem tudok normálisan enni és van, hogy már emiatt émelygek.2024. jún. 22. 15:00
1/6 anonim válasza:
Igen.Olyankor alig alszom, nem akarok enni, folyton pörgök, fogyok, teljesen kifordulok magamból.
2/6 anonim válasza:
Nekem a *** étterem tatár beefsteak-je után volt ilyen.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem ettem semmi szokatlant, vagy nehéz vagy romlott ételt meg annak már ennyi idő után el kellett volna múlnia. Reggelente egy picit jobb, aztán ahogy felpörgetem magam napközben, akár tudat alatt úgy egyre rosszabb. Pedig amúgy tök jól érzem magam lelkileg, de egy ilyen vizsgadrukk érzésem van folyamatosan.
2024. jún. 22. 15:27
4/6 A kérdező kommentje:
Valóban az alvásmennyiségem is csökkent
2024. jún. 22. 15:28
5/6 anonim válasza:
Szerintem nálad az izgalom át kapcsolt szorongásba. Nem normális ami történik, túlzásokba estél.
6/6 anonim válasza:
Én igen. Amúgy is szorongós vagyok, de mikor szerelmes vagyok, akkor felerősödik a megfelelési kényszerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!