Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti hogyan tanultátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti hogyan tanultátok meg/ éreztetek rá, ezekre a “női dolgokra”? Nők is adhatnak tanácsot, ha van.:)

Figyelt kérdés
Például hogy mire vágyik egy nő, miből látjátok ha épp mondjuk valami lelki gondja van, ha valami épp például zavarja a testén, akkor mit kell csinálni. Mikor kell romantikusnak, aranyosnak, bújósnak lenni, és mikor határozottnak, férfiasnak, stb. Az egyik haverom pl poénból megjegyezte, hogy vannak viták amikbe egy nővel nem megyünk bele, csak kedvesen elfogadjuk hogy igaza van. Meg hogy minden nőnek megvannak az alap kis bolondériái amit meg kell tanulni kezelni, stb. Elképesztő aranyos és szép barátnője van, és a haveromról is mindig kedvesen, pozitívan beszél. Én is ilyen kapcsolatot szeretnék. Eddig egy barátnőm volt, de sokszor tökre nem szándékosan rosszat mondtam, és rosszul esett neki, meg ilyesmi. Sokszor egyszerűen csak nem tudtam mit csináljak, nagyon nagyon érzelmes volt. Elvileg sok nő az. Én is szeretnék ebben jó lenni, de valahogy tökre nem érzem ezeket a dolgokat, lehet azért mert 10 éves koromban elváltak a szüleim, és apuval nőttem fel. Kérlek segítsetek, hogy lehet ebben jónak lenni?! Úgy néz ki, hogy a volt barátnőmnél van még egy esélyem, és ezt most nagyon nem szeretném elszúrni. Nagyon köszönöm! 21F

jún. 21. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Itt nem arról van szó, hogy a nők egy bizonyos meghatározott módon működnek, amit meg kell tanulni és akkor sikered lesz.

Sok ember sokféle módon működik, a lényeg, hogy olyat találj, akivel passzolsz.

jún. 21. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
+1 az elsőnek.20 nő között dolgozok. Mind mások vagyunk, más út vezet a szivunkhoz
jún. 21. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Egyik azt szereti ha koltesz ra sok penzt , a masik ha nagyon bunko vagy vele a harmadik meg ha ejjel nappal vele vagy.. es ezer fele valtozat meg.
jún. 21. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Meg kell ismerned a párodat és odafigyelni rá. Mindenki más.
jún. 21. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
9%
Olvasd el a különleges férfi útja című könyvet.
jún. 21. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

Erre leginkább az évek és ezáltal a rutin fogja meghozni a választ.

Beszélgess, ismerkedj minél többfelé és figyelj a részletekre.

jún. 21. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Akkor ezt mind a barátnődnek mondd. Értékelné.
jún. 21. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
67%

Ha egy olyan lány kerül melléd, akivel szeretitek egymást, és mindent normálisan meg tudtok beszélni, akkor nem kell görcsölni semmin. A volt barátnőd lehet, hogy nem passzolt hozzád, vagy nem szeretett igazán - emiatt ne belőle indulj ki. Nem minden nő sértődős. Nekem is van olyan nőismerősöm, akinél nem kell félni hogy mikor mi esik neki rosszul, mert lelkileg egy hullámhosszon vagyunk, és érti hogy mit miért mondok, nem érti félre. Szerintem neked még nem volt ilyen élményed, ezért tartasz tőle.

Másrészt ezt tanulni is kell, és te is meg tudod tanulni idővel, rá fogsz érezni. Ne aggódd túl a dolgot. Ha a nő szeret, akkor veled akar maradni, és nem fog a sértődéssel operálni.

jún. 22. 08:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs konkrét "mire vágyik egy nő" válasz. Minden ember más, még a nők is. Igen rá lehet érezni, ezt leginkább figyelmességgel lehet elérni
jún. 22. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!