Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne így nézzek ki?
15/l vagyok.
de úgy nézek ki mint egy 12 éves kislány :S
Nem szeretem magam annyira festeni, de már zavar hogy minden barátnőimnek volt egy csomó barátja, meg túl vannak már sok mindenen én meg SEMMI :/
még soha nem volt barátom sem. :S
Am meg még az is közrejátszik hogy alacsony vagyok 157cm. :/
Bár ez, hogy alacsony vagyok már nem zavar annyira mert középsuliban elég sok még alacsonyabb van :D de nekik nem olyan kislányos kinézetük van. :/
Szóval. Mivel nézhetnék ki annyinak amennyi vagyok?
A 15 éves lányok többsége nem annyinak néz ki mint amennyi, hanem 2-3 évvel többnek
Jó vagy te úgy
mint már mondtam...
én ezt szeretem. Legyél "idős", de nézz ki fiatalnak! Én csak ilyen lány fogok feleségül venni. :)
Babaarcod van? Vagy miért nézel ki úgy?:O
1. öltözködj csinosan (pl bokacsizma, szűk farmer, csinos felsők), de ne k.rvásan!
2. festeni nem kell magad, max kis szájfény. Ne nézz ki úgy, mint egy mázolvány.
3. viselkedj is korodhoz méltón. ezt nem letolásból mondom, mert nem ismerlek :)
és ne irigykedj a BARÁTAIDRA, AKIK 15 évesen megb.szatják magukat. Mi is ilyenek voltunk elsőben, aztán tavaly, végzősként rájöttünk, mekkora ribizlik azok a lányok :D
engem 19 évesen sokan 16-17nek néznek, de nem zavar, én örülök neki :)
Ha még valami kell küldj képet és adok tanácsot (nyugi nem teszem fel a fotód sehova).
19/L
Köszi a válaszokat. Igen olyan kislányos az arcom :/
még alsóban olyan büszke voltam így visszagondolva mert akkor még szépnek tartottam magam, hogy ilyen vagyok. csak aztán a többiek elkezdtek nagyobbnak tűnni én meg ugyanolyan maradtam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!