Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj lenne ha a párotok nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lenne ha a párotok nem jönne (tág)rokonság sütögetésre?

Figyelt kérdés

Unokatestvérek és azok családja, tehát nem szűk családi körben lenne tartva. De nem szeretem ezeket, mindenki modoros és nem oldott, olyan formális rossz hangulatú az egész. :(

Ezen joggal sértődhet meg a párom, ha kihagyom?

2024. jún. 21. 17:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

rokonsággal való* sütögetésre*

... így talán kevésbé aggasztó a kérdés :D

2024. jún. 21. 17:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Te párod, tudnod kéne.
2024. jún. 21. 17:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ! Milyen a kapcsolatotok, milyenek a ti szokásaitok! Beszéld már meg vele.
2024. jún. 21. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

"Baj lenne ha a párotok nem jönne (tág)rokonság sütögetésre?"

Azonnal otthagynám ha rokonság sutogesre hivna el. 😂😂😂

Kérdezd meg őt amúgy kérdező.

2024. jún. 21. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ember függő. Valaki ezt megérti és lazán kezeli, más megsértődik. Te ismered a párod, ne tőlünk várd a csodát :)
2024. jún. 21. 17:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenekre még én se mennék, páromat se kényszeríteném rá az biztos.
2024. jún. 21. 17:18
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Nálam igen. Évente 2-3 ilyen esemény van. Mindenki a párjával jön nyilván. Egy komoly kapcsolatban biztos, hogy nem járkálnék ezekre egyedül. Vicc lenne. Én is részt veszek az ő családjának az eseményein, ha akarja.

Mondjuk nálunk jó a hangulat.

2024. jún. 21. 17:53
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Nekem baj lenne, nem szeretem az ilyen emberkerülő arcokat, tini koromban voltam ilyen, hogy inkább ki se mentem a szobából, ha voltak vendégek, szerintem az ilyesmit nem árt kinőni. Oké, ha szar a társaság, az más, de azért csak van 1-2 ember, akivel el lehet lenni. Az én rokonaim mondjuk jó fejek, lazák.
2024. jún. 21. 18:00
 9/12 anonim ***** válasza:
18%
Nem, én sem mennék ilyenre a saját családommal.
2024. jún. 21. 18:04
 10/12 anonim ***** válasza:
52%

Én a páromat esküvőre és ballagásra sem vittem magammal, pedig évek óta együtt voltunk, őt nem zavarta

N

2024. jún. 21. 18:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!