Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért milyen érdekes, hogy a szép és a csúnya lányoknak is egyaránt vannak exei?
Erdekes, meghozza azert, mert a csunya fasziknak nincsenek exeik, es nekik apacaeletuk van.
40F incel
"te apádnak is sikerült"
Ez egy gyonyoru komment volt, ugy, hogy lophaszt nem tudsz a csaladi hatteremrol. 12-es Napom van, vagyis van az a szemely, akit az apamnak hiszek, illetve van az a szemely, aki megdugott valakit, es abbol lettem en. Na, most ez a ket szemely vagy azonos, vagy nem.
Az biztos, hogy semmiben nem hasonlitok a verszerintinek hitt csaladom kb. egyik tagjara sem, senki nincs 180cm felett, inkabb a 170-et suroljak alulrol a ferfi rokonok. Otodikes koromban apam acelbetetes bakancsat kunyeraltam el, hogy felrugdaljam vele az osztalytarsaimat. Vagyis 10-11 evesen akkora volt a labmeretem, mint az akkor 40 pluszos apamnak. Es a 6 evvel idosebb batyamat is tulnottem.
De belso tulajdonsagokban sem hasonlitok senkire a csaladban. Apam anyam aktivan sportolt, anyam versenyszeruen, OB-n is indult a sportagaban. Batyam EB-n top 10-es helyezett, jelenleg a sportagaban edzo. En meg gyerekkoromban se tudtam 20 metert se lefutni kamrafibrillacio nelkul. De se mentalitasban, sem semmiben nem hasonlitok a csaladomra. Tehat vagy kibhaszottul felresikerultem, vagy pl. csecsemokoromban falhozbhasztak, vagy a verszerintinek hitt csaladom az nem igazan az. Incel kozel s tavol nincs a csaladomban, az unokatestvereim mind fullos csajok, vizilabdasokkal es kajakosokkal kavartak, a batyamnak se volt soha gondja a nokkel (Kos ASC, Oroszlan Mars 5. haz, pfffff, persze, hogy nem volt).
Szoval "az apadnak sikerult" kommentre emiatt nem tudok neked konkretumokkal szolgalni..... :)
40F incel
40fincel ellentmondásba keveredtél, azt írtad 170cm körül vannak a férfi rokonaid és a bátyádnak semmi gondja a nőzéssel. A blackpill szerint a 170cm körüli férfi "nem kap nőt" csak a 185 centis macho Chad akikről ugye te magad is fantáziálsz itt.
Ezzel végleg hiteltelen blackpill tudatú lettél, nem vagy többé blackpill ikon. Hamarosan összehívjuk a blackpill mesterek tanácsát.
Top not nem kapott, de egesz turheto noi voltak. Ha olyan magas lett volna, mint en, akkor slay-elt volna.
"Hamarosan összehívjuk a blackpill mesterek tanácsát"
Vitassatok meg a Chadlet fogalmat is, mindekozben :)
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!