Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ajnározza mindig ezt a csávót?
Hát csak szólok hogy ez a legjobb haver fúrja a kapcsolatodat. Nekem is volt ilyen.
Én nem szenvednék vele szakítanék azonnal.
Idő pazarlás a vége úgyis az lesz hogy egy céges iszogatáson a srác be fogja varni.
Ne várd ki, minden féle indoklás nélkül dobd ki és kész.
"Miközben qrod ő már erre a csávóra gondol közben,ezt jobb ha tudod"
Erre a friendzone-toltelekre? Nem hinnem.
40F incel
Incikém, làtszik, h te se làttàl még ilyet közelről.
Kérdező: tartom a fenti àllitàst, miszerint konkrétan téged fúr a gyerek.
A nőd valszeg ezt kapja napi 8-9óràban és lassú víz, partot mos.
Én egy ízben ilyen szituàcióban elküldtem egy csajt, egy hét múlva màr azzal írt, h a kollega farka vastagabb...
"Incikém, làtszik, h te se làttàl még ilyet közelről"
De lattam, csak en voltam a friendzone-ban, es ram volt feltekeny a faszija.
"lassú víz, partot mos"
En is probaltam ezt a megoldast, de amikor szetment a csaj a faszijaval, osszejott inkabb egy cigannyal. Szoval elterelodott a folyo, mielott ki lett volna mosva az arany a partrol.
Szoval en nem aggodnek a kerdezo helyeben, tele van ilyen sztorival az osszes incel forum.
40F incel
Annyira idegesítő, hogy ha incel szól hozzá bármihez, csakis homlokegyenest az ellenkezőjét állítja, hogy vitát generáljon, és hogy direkt provokálja a másikat.
Napról napra világosabb, miért nincs párotok. Nyugodtan írkáljál vissza, lepereg. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!