Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerint is létezik a "csendes nőcsábász" típusú férfi?
Figyelt kérdés
Állítólag ez olyan hogy ránézésre olyan szerény, csendes, jófiús kinézetű, habitusú férfi de aztán kiderül hogy így sorozatban hordja haza a nőket.
Nőként megerősítitek hogy ilyen létezik?
Vagy egy nőcsábász az mindig vagány, extrovertált, nagydumás, hangos stb.
2024. jún. 18. 09:58
1/14 anonim válasza:
"sorozatban hordja haza a nőket"
Ez az arcszerkezetetol es a csontozatatol fugg. Nem attol, hogy csendes-e.
40F incel
2/14 anonim válasza:
Én ismertem ilyet, viszont nem a "hordja haza a nőket" volt,hanem egyszerűen nagyon könnyen ment neki a pártalálás,mert egy nagyon intelligens, érzelmes jó humorú férfi
3/14 anonim válasza:
Nem, szóval ne ábrándozz. A nagy számokat nem a csendes, szerény emberek húzzák be.
4/14 anonim válasza:
Gary Cooper a nagy westernhős volt ilyen. Ő volt az erős, csendes macsó archetípus ősapja. Az egyik példaképem ez a faszi, a filmjeiben csendes, békés ember volt, de ha kellett, akkor odabaßott rendesen. Szerintem ez a férfitípus az ideális és 100x maszkulinabb, mint a hangos, műmájer bohóc stílus.
5/14 A kérdező kommentje:
# 4
A #3-as ezt tagadja.
2024. jún. 18. 10:38
6/14 anonim válasza:
#5 Abban igaza van 3-asnak, hogy ez a nagypofájú típus több nőt tud lefektetni, de szerintem a mennyiség és a minőség között qrva nagy különbség van. Az ilyen férfi általában elviselhetetlen hosszabb távon, ezért a nők lefekszenek vele és utána nem akarnak róla hallani többet. Valakinek lehet, hogy ez jó, de ha hosszabb távon gondolkozol, akkor időfecsérlés és nem valami egészséges.
7/14 anonim válasza:
A nőcsábász alapból féreg, nem mindegy, hogy üvölt vagy kussol?
8/14 anonim válasza:
Látom a hármast lehúztátok, gondolom személyes tapasztalat miatt, mert tudjátok, hogy igazat mondott.
10/14 anonim válasza:
Simán,ismerek ilyet testközelből.
Ritkán szólal meg,de akkor üt a mondanivalója,nyugodt,néha flegmatikus kicsit, emellett baromi jóképű és sok nőnek tetszik, pedig úgy igazán nem kezd ki senkivel, csak flörtölget néha.Természetesen foglalt mindemellett.Ha van is csaja hàzon kívül,baromi jól titkolja...😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!