Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha videojátékos vagy melyiknek örülnél jobban?
Olyan csajnak, akit nem érdekelnek a játékok, nem is ért hozzájuk, és nem is szeretné megtanulni.
Illetve olyan havernak, aki igazi esportoló szinten ért a videojátékokhoz. Legyen szó multis, vagy sztoris játékról.
Ez erőltetett szerelem, vs valódi haverság. Nem nem vagyok meleg, de azért el gondolkodtató ez a kérdés, hogy mégis mi a jobb ezekből. Legjobban én gamer csajnak örülnék, de olyanok csak instán vannak, és mind külföldi.
Aki melegségre gondol, vagy nem érdeklik a videojátékok kérem NE trollkodjon. Köszi.
Nekem párom azt mondta főnyeremény vagyok(gamer csaj)
Sokkal jobb egy olyan akivel tud együtt játszani stb mint aki le se szarja és mindig csak azt hallgatja tőle hogy már megint az előtt a szar elott ulsz
22/L
Annak függvénye, mennyire fontos része az életemnek.
Én videójáték témában nem tudok nyilatkozni, de egy hasonló példát tudok erre.
Az exem imádta a horgászatot én a túrát. Nem nagyon érdeklődtünk egymás hobbijai iránt, bevallom nem is nagyon akartam én se kipróbálni, csak az elején.
Már megvolt és alakulóban is volt a hobbihoz tartozó közösség, így a haverság rész jó volt, de végtére is kinyírta a kapcsolatot. Ha nem szereti már az is rossz omen, de ha még hajlandóság sincs benne, akkor ott minden másnak nagyon kell klaplolnia, hogy a dolog működjön
Attól hogy a lány nem ért a játékokhoz addig oké, a férfiak sem értenek a műköröm építéshez. Nem akarja megtanulni hát jó, lehet neki pont más az ingerküszöbe és egy játék nem foglalja le kellően hogy pl.kikapcsolja, szórakozzon rajta. De ha arra sem méltatja magát hogy legalább odaüljön melléd és nézzen ahogy játszol legalább egy fél órát akkor fordított helyzetben ő hogyan várhatná el hogy majd te érdeklődni fogsz az ő hobbija iránt.
Persze még mindig divat elítélni azokat akiknek a hobbija a gamelés, mert miaz hogy egy hosszú hétvégén nem egy szórakozó helyen vagy ahol leiszod magad, a fizetésed 20-30% fixen ott hagyod és másnap meg hulla vagy. Ugye tipikus normák amiket ránk akarnak erőltetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!