Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Genetikailag nem a nők a combosabbak?
Egészséges, átlagos testalkat tekintetében, tehát az elhízottakat hagyjuk figyelmen kívül. Tehát ha összehasonlítunk egy egészséges testalkatú nőt és férfit, akkor nem a nő az, akinek vastagabbak a combjai?
Csak mert már 3 nőtől is hallottam olyan megjegyzést, hogy "a férfinak ne legyen már vékonyabb combja, mint nekem." Ez mennyire gyakori, hogy a nőknek a náluk combosabb férfiak jönnek be?
Mondjuk a legtöbb nő kisebb testalkatú. Akkor is, ha magasabb, attól még vékonyabb csontozatú, és kevesebb izomtömeggel bír.
Én 168 centi vagyok, 54-55 kiló, sohasem lesz olyan izmos a lábam, mint a barátomnak.
Vagy bármelyik férfinek. Férfinek, nem gyereknek.
Haver. Te nem szoktad látni a Lidlben a kb 165/90-es nőket?
Attól hogy csinálsz vastagabb combot magadnak?
Magas vagy? Centiben mennyi a combkörfogatod?
Lehet, hogy arányaiban vékonynak néz ki. Vagy tényleg vékony.
Biztos találsz majd olyan nőt, akinek tetszel.
13
Nem dagadt nőkhöz kell mérni egy normál alkatú férfit, eszed azért legyen már.
Ezzel az erővel egy 180 centi magas, 120 kilós férfinál hogy csinál vastagabb combot magának egy 165/90-es nő?
Ja, és a haverod se vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!