Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő a "testesebb"/"mackósabb"/"pocakosabb" férfiakat jelenti, az nagyságrendileg mit jelent?
Figyelt kérdés
Több ilyen véleményt olvastam, és kíváncsi vagyok, kinek mit jelent ez.
Modnjuk 180 cm-hez kb. mi az a súly, ami tetszik és még nem sok?
Valaki talán a 80 kg-it testesnek tartja, másnak az még átlagos.
2024. jún. 17. 08:50
1/12 anonim válasza:
Szerintem ez a "Gyúr, de leszarja a diétát."-típus.
2/12 anonim válasza:
Nyugi, a mackós testet szeretők sem téged szeretnek, úgyhogy ehhez ne kalibrálj.
3/12 anonim válasza:
Nekem 180-hoz az olyan 130 ami még nem sok, a 80 inkább kevéskés lenne.
5/12 anonim válasza:
Ez mindenkinél más, nekem nem egzakt. Nekem a test másodlagos, nemcsak a számomra mackós testalkat tud bejönni (pl. jelenlegi párom sem olyan - neki pici pocakja van mérsékelten izmos felsőtesthez és lábakhoz), de a mackós is tud vonzó lenni. Kilókról felesleges beszélni, mert testalkattól, súly- és izomtömegtől is függ. Sztem nagy általánosságban 180-hoz 80 kiló nem mackós még. Nekem a mackós olyasmi, ami még akár a tipikusan dadbodnak mondott testalkatnál is puhább, vaskosabb valamivel... de nem a szumóbirkózó meg a Németh Szilárd testalkat már.
6/12 anonim válasza:
Hová jelenti az ilyen férfiakat a nő? 🤔
8/12 anonim válasza:
Az első tök jól leírta.
De még ha nem is gyúr, alapban legyen rajt izom is, erősebb váll, ahhoz jöhet a pocak 🙂
Szóval ne kizárólag a zsírtól legyen olyan "testes"
Nekem ez az örök ideálom.
Súlyt magassághoz tudok mondani. De kb 180-hoz 100-110kg a max ami tetszik.
9/12 anonim válasza:
Az adott embertől függ és hogy hogyan oszlik el rajta a felesleg. Én szeretem a testes fickókat, de nem mindenkit találok ettől függetlenül vonzónak aki nagy darab. Van aki nagyon formás marad nagy súlyfelesleggel is, arca jóképű. Van akinek viszont már kevesebb felesleg is nagyon előnytelen, teste amorf lesz és az arcának sem áll jól. Ha formás és arányos akkor egész magas súlyig azt tudom mondani h vonzódom hozzá. :)
10/12 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet számok alapján belőni. Nem vékony, nem szálkás, de azért mozog, sportol, erős, nem hagyja el magát.
Ez tipikusan ilyen látom és tudom, hogy tetszik vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!