Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek vele? Hogyan lehet ilyenkor fent tartani az érdeklődést?
2 hete beszélgetek egy lánnyal online.
Az elején nagyon jöttek a témák (leginkább részemről), de mostanra kezd ellaposodni az egész, ami érthető, mert nem tudok mit kitalálni már.. Találkozni még nem szeretne, ezzel nincs is problémám, tudok várni. Egy elég "unalmas" lányról van szó, nem sok érdekes dolgot csinál.
Én rengeteget tudok beszélni, de már én is megvagyok lőve, hogy mit hozzak fel beszélgetésnek..
Azt írja, hogy szeret velem beszélgetni és nagyon megkedvelt. Jó reggelt üzenetek ír, éjszaka pedig el is köszön. Kipróbáltam pár napig, hogy nem én írok neki először, mindig Ő írt, már rosszul éreztem magam, nehogy azt higgye nem érdeklem vagy valami..
Beszéltünk róla, hogy a kommunikáció nem az erőssége, és sokszor akkor sem tud kérdezni, ha valóban érdekli Őt az adott fiú ismerkedésnél. Mihez kezdjek? Érdekel a lány tényleg, és látom, hogy Ő is próbálkozik, de így elég körülményes..
A legtöbb témát kiveséztük, egyszerűen már nem tudok mit írni neki én sem, pedig rohadt sokat pofázni..
Voltatok már ilyen helyzetben? Hogyan tartjátok fent ilyenkor az érdeklődést? Bármi tippet szívesen fogadok.
Köszönöm!
Válaszol, de képtelen kérdezni. A témák 99%-át én hoztam fel..
Azt írta kedvel, vannak jó reggelt, jó éjszakát üzenetek, ellenben elvárja, hogy egy olyanra írjak vissza, hogy "Igaz igaz". Itt képzeljetek valamit ide, hogy írtam előtte egy okosságot, amivel egyetértett. Ez volt a reakciója.
Most is hasonló a dolog, felhoztam egy témát, még csak vissza sem kérdezett. Utána írtam valami poénos dolgot, ő erre reflektált. Ennyi. 5 órája nem írtam, arra vár gondolom, hogy most én válaszoljak neki egy olyan dologra, amire nem lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!