Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek vele? Hogyan lehet ilyenkor fent tartani az érdeklődést?
2 hete beszélgetek egy lánnyal online.
Az elején nagyon jöttek a témák (leginkább részemről), de mostanra kezd ellaposodni az egész, ami érthető, mert nem tudok mit kitalálni már.. Találkozni még nem szeretne, ezzel nincs is problémám, tudok várni. Egy elég "unalmas" lányról van szó, nem sok érdekes dolgot csinál.
Én rengeteget tudok beszélni, de már én is megvagyok lőve, hogy mit hozzak fel beszélgetésnek..
Azt írja, hogy szeret velem beszélgetni és nagyon megkedvelt. Jó reggelt üzenetek ír, éjszaka pedig el is köszön. Kipróbáltam pár napig, hogy nem én írok neki először, mindig Ő írt, már rosszul éreztem magam, nehogy azt higgye nem érdeklem vagy valami..
Beszéltünk róla, hogy a kommunikáció nem az erőssége, és sokszor akkor sem tud kérdezni, ha valóban érdekli Őt az adott fiú ismerkedésnél. Mihez kezdjek? Érdekel a lány tényleg, és látom, hogy Ő is próbálkozik, de így elég körülményes..
A legtöbb témát kiveséztük, egyszerűen már nem tudok mit írni neki én sem, pedig rohadt sokat pofázni..
Voltatok már ilyen helyzetben? Hogyan tartjátok fent ilyenkor az érdeklődést? Bármi tippet szívesen fogadok.
Köszönöm!
Az nem igazán egészséges, hogy már van részéről kötődés (reggeli-esti üzenetek), de még nem találkoztatok. Honnan lehet tudni, hogy élőben bejöttök-e egymásnak?
Találkozni kellene, mert így nagyon virtuális még az egész.
Ismerek olyat, aki szintén nem annyira beszédes, de ez semmit nem jelent, nagyon mélyen tud kötődni és ragaszkodni, csak nehezen beszélget, nehezen nyílik meg.
Volt nekem is ilyen tapasztalatom, hogy unom a másikat. Aztán ahogy egyre többet beszélgettünk, rájöttem, hogy ez csak egy felszínes érzés, és nem unalmas a másik, hanem csak meg kell találni a témákat, amikből kiderül, hogy ő milyen személyiség, miken ment át, stb. De szerintem az se baj, ha valaki nem izgalmas, mert ha szereted őt, akkor nem a szórakoztatás miatt szereted, hanem mert elfogadtad olyannak, amilyen.
Megkérdeztem már korábban, de nemet mondott, nem szeret gyorsan haladni.
Többször pedig nem akarom már firtatni ezt. Tegnap is felhoztam ezt, megkérdeztem tőle, hogy így lassan 2 hét után mit gondol a jelenlegi helyzetről, továbbra is szimpatikusnak tart-e, vagy változott-e benne valami és elvétve, de felhoztam a legutóbbi próbálkozásom, amikor elhívtam találkozni.
Pozitív visszajelzést kaptam, de a találkozást nem firtatta. Ha találkozni szeretne, akkor valószínűleg tegnap erről szó esett volna részéről.
Azt írta, hogy továbbra is szeret velem beszélgetni, élvezi a beszélgetést és ez jó így, megkedvelt.
Itt el is gondolkoztam, hogy valószínűleg beszélgetőtársnak leszek csak jó, és túl sokat képzeltem bele. Viszont így pedig nem értem a napi első üzeneteket, jó reggelt, aludj jól, jó éjszakát és hasonlók.
Valahogy azt érzem, hogy szeretne, de több idő kell neki ehhez.
Nézd, neked kell eldöntened, hogy vársz-e még vagy se, ér-e ennyit ez a lány vagy sem. Én 2 hét után azért találkoznék veled, de ez én vagyok, ez a csaj vagy nagyon óvatos vagy félénk. Nem vagyunk egyformák.
Témákat nem kell erőltetni, ami nem megy, nem megy. Meg mi honnan tudjuk miket veséztetek már ki? Lehet amit ajánlok, azon már túl vagytok.
Egy kapcsolat szerintem akkor a legjobb, ha nem éreztek kényszert az állandó pofázásra. Elvagytok csendben egymás mellett feszültség nélkül, az egészségesebb.
Szerintem fél, de közben már kötődik. De sok más is lehet, lehet hogy kapcsolatban van, lehet hogy külsőre néz ki máshogy mint a profilképe, stb. sok ok lehet.
Nekem is vol ilyen ismerkedésem, és utólag kiderült, hogy egy nagyon szép lányról van szó, akinek viszont ezt nem jó megélni, mert sokszor rögtön a szex felé terelődik onnantól az ismerkedés, illetve a szépség miatt valahogy azt érezhette, hogy nem rá kíváncsi a másik, hanem csak a testére, amit így utólag teljesen megértettem nála.
Esetleg erről is beszélhetnétek, hogy ez így fog-e maradni mindig, és egyáltalán társat szeretne-e, vagy csak virtuális barátot. Én felvázolnám neki a csapdákat is, hogy ne hülyítsétek egymást hónapokig, ha élőben meg esetleg nem működne a kémia. Az üzenetváltást ugyanúgy lehet folytatni egy találkozás, akár még egy telefonbeszélgetés, vagy videohívás után is. Azért így mindenféleképpen meggyőződhettek róla, hogy a másik az-e, akinek mutatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!